VIDEO Cum îi învaţă un muncitor român pe nepalezi să fure benzină de la muncă: „Little benzin, no problem”

VIDEO Cum îi învaţă un muncitor român pe nepalezi să fure benzină de la muncă: „Little benzin, no problem”

În imagini se vede cum muncitorul din Galaţi îi arată unui muncitor din Nepal cum să fure benzină de la locul de muncă: „You understand, speak, no work ... little benzin, no problem”, spune acesta în timp ce sustrage combustibil. Ulterior, filmarea a ajuns şi la şefii muncitorului care au luat măsuri, scrie Adevărul .

Incidentul a avut loc zilele trecute. Pe filmare se vede cum un angajat de la societatea Gospodărire Urbană, care îngrijeşte spaţiile verzi din oraşul Galaţi, îi explică unui coleg de muncă din Nepal cum poate fura benzină de la motocoasa folosite la locul de muncă.

Dialogul dintre ce doi muncitori

Muncitor român: No problem, no problem, and benzina sector you speek, you no work.

Muncitor nepalez: Director, no problem?

Muncitor român:You understand, speak, no work ... little benzin, no problem

Muncitor nepalez: You take this one home, you sell, you want more monney?”

Imaginile au ajuns şi la reprezentanţii societăţii Gospodărire Urbană, care s-au autosesizat imediat şi l-au urmărit pe angajatul respectiv. Individul a fost prins în flagrant, chiar atunci când pleca acasă cu 10 litri de benzină.

„L-am prins în flagrant pe om. Avea într-un rucsac 10 litri de benzină. Am chemat poliţa, a fost cercetat disciplinar şi a fost dat afară. Era un angajat vechi, dar nu tolerăm aşa ceva în societate” , ne-a declarat dr. Dragoş Magearu, directorul SC Gospodărire Urbană.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

5 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?