VIDEO Cum l-au convins doi polițiști pe criminalul Dincă să spună unde a aruncat cadavrul Luizei

VIDEO Cum l-au convins doi polițiști pe criminalul Dincă să spună unde a aruncat cadavrul Luizei

Anchetatorii au găsit oseminte în locul în care Gheorghe Dincă susține că a aruncat cadavrul Luizei Melencu, adolescenta dispărută în luna aprilie și despre care se presupune că ar fi a doua victimă a lui Dincă, au declarat pentru G4Media.ro surse apropiate anchetei. Potrivit acestora, osemintele au fost găsite pe un câmp de lângă o pădure de lângă Caracal, la mică distanță de casa lui Gheorghe Dincă.

Potrivit surselor G4Media.ro , Dincă ar fi fost convins de doi polițiști sa recunoască ce a făcut cu trupul luizei. A fost invocata liniștea sufleteasca a părinților Luizei și dreptul la înmormântare a ceea ce a mai rămas din fată. Dincă le-ar fi spus în jurul orei 11 „hai ca v-am plimbat toată săptămâna, dar pentru liniștea sufletului meu vă arat unde am aruncat-o pe Luiza”. Ambele fete au fost ucise în camera de zi a casei și incinerate după același tipic.

Inițial, Dincă le-ar fi spus anchetatorilor că a omorât-o pe Luiza și i-a aruncat apoi cadavrul în Dunăre.

Potrivit Surselor G4Media.ro, Dincă le-ar fi spus anchetatorilor ca a violat-o, a ucis-o, apoi i-a ars cadavrul Luizei în arzătorul din curte la fel ca în cazul Alexandrei, apoi i-a aruncat cenușa și resturile de oseminte pe un câmp de lângă o pădure de lângă Caracal.

Potrivit Digi24, ro, după ce a participat la perchezițiile locuinței sale din Caracal, Gheoghe Dincă a fost dus în arestul IPJ Olt. De aici a fost adus în această dimineață pentru a asista și pentru a ajuta ancheta.

Criminalisti au reluat luni căutările în lanul de floarea soarelui, unde a indicat Gheorghe Dincă că ar fi aruncat telefonul Luizei. Sunt 13 polițiști cu două detectoare de metal.

Sunt aproximativ 50 de polițiști la casa lui.

Estimările sunt ca ar mai dura câteva zile căutările la casa lui Dincă.

Sâmbătă dimineaţă, DIICOT a anunţat că, în urma testelor ADN, anchetatorii au ajuns la concluzia că profilul genetic găsit în curtea lui Dincă aparține unei singure persoane, Alexandra Mihaela Măceşanu, adolescenta de 15 ani dispărută în urmă cu o săptămână.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...