VIDEO Da, oameni buni, așa încep să arate lucrurile. Deja, în Gorj, Partidul a anchetat niște femei de serviciu care au vorbit cu televiziunile „dușmănoase”

VIDEO Da, oameni buni, așa încep să arate lucrurile. Deja, în Gorj, Partidul a anchetat niște femei de serviciu care au vorbit cu televiziunile „dușmănoase”

Da, oameni buni, așa încep să arate lucrurile. Deja, în Gorj, Partidul a anchetat niște femei de serviciu care au vorbit cu televiziunile „dușmănoase”. 

Femeile de serviciu de la grădinițele din comuna Roșia de Amaradia, care s-au plâns jurnaliștilor că revoluția fiscală le lasă cu buzunarele goale, au fost chemate la Inspectoratul Școlar pentru note explicative, relatează Europa FM.

După ce cazul lor a fost relatat în presă, cele două femei, care lucrează pe contracte de muncă part-time, au fost trase la răspundere de către Inspectoratul Școlar, care le-ar fi pus să dea note explicative.

- Mi s-a pus întrebarea: Ce m-a întrebat presa? Eu am răspuns exact ce m-aţi întrebat, a povestit reporterului Digi24 Daniela Zăvelcă, îngrijitoare.
- V-au pus să explicaţi totul în scris?
- Da. Am scris tot. Că m-au sunat de la presă, că aţi venit dumneavoastră...

Cea de-a doua îngrijitoare nu a mai avut curaj să vorbească în faţa camerei. Nici în biroul directoarei nu şi-a putut stăpâni emoţiile.

- A zis: Loredano, trebuie să dai o declaraţie. Şi eu eram acolo cu soţia şi am întrebat ce declaraţie să dea. „Păi de ce a ieşit la televiziuni?”, a povestit Dorel Cotigă, soțul îngrijitoarei
- Mai dă soţia vreun interviu după ce s-a întâmplat?
- Păi de frică? Cum? Iese afară?


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...