VIDEO „Dacă Malaezia va intra în război, noi am fi Rusia”/Comparații cu ce i se întâmplă Rusiei în Ucraina după ce două tancuri s-au stricat pe o autostradă din Kuala Lumpur

VIDEO „Dacă Malaezia va intra în război, noi am fi Rusia”/Comparații cu ce i se întâmplă Rusiei în Ucraina după ce două tancuri s-au stricat pe o autostradă din Kuala Lumpur

Armata din Malaezia și-a cerut scuze, după ce a fost ținta ironiilor pe rețele de socializare, deoarece două tancuri s-au stricat pe o autostradă aglomerată din Kuala Lumpur, în două zile consecutive, blocând traficul, relatează CNN și WION .

Un tanc al armatei din Malaezia s-a stricat pe o autostradă aglomeratăFoto: Twitter @KLCCC_DBKL

Primul blindat, un PT-91M Twardy, s-a stricat vineri, având probleme cu motorul, în apropiere de clădirea Parlamentului din Kuala Lumpur, a anunțat a doua zi armata.

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe fotografii cu aglomerația din trafic cauzată de tancul stricat pe care soldații încercau să îl remorcheze.

La mai puțin de 24 de ore, un alt blindat al armatei a rămas în drum pe un drum aglomerat din inima capitalei Kuala Lumpur.

Mai mullți șoferi curioși au mers mai încet pentru a putea arunca o privire asupra tancului care a rămas blocat pe mijlocul drumului.

Tancurile ar fi trebuit să participe la o repetiție a paradei în cinstea Zilei Indepdendenței Malaeziei

Ambele tancuri erau programate să participe la repetiția paradei pentru Ziua Independenței Malaeziei care este sărbătorită pe 31 august.

„Armata își cere scuze pentru cele două incidente și se va asigura că acest lucru nu se va întâmpla din nou. Dar în cazul în care se repetă, o echipă de recuperare în așteptare va fi trimisă la locație cât mai repede posibil pentru a tracta vehiculul accidentat, pentru a evita blocajele de trafic”, se arată în comunicatul armatei.

Mai mulți internauți au ironizat armata și înzestrările acestei după ce mai multe fotografii cu tancurile stricate au circulat intens pe rețelele de socializare.

„Singapore are nevoie de tancuri pentru a-și apăra drumurile. Drumurile Malaeziei pot învinge tancurile”, a scris comediantul malaezian Jason Leong pe Twitter.

„Dacă Malaezia va intra în război, noi am fi Rusia”, a scris un alt utilizator de Twitter.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...