VIDEO Dacian Cioloș: Diseară va fi un meci frumos, echipa României este motivată

VIDEO Dacian Cioloș: Diseară va fi un meci frumos, echipa României este motivată

Trimisul special al AGERPRES, Doroteea Purcărea, transmite: Premierul Dacian Cioloș a afirmat, după întâlnirea cu șeful Guvernului francez, Manuel Valls, că discuția cu omologul său a început în jurul meciului dintre România și Franța, din deschiderea Campionatului European de fotbal.

"Sigur că am început discuția în jurul meciului care va avea loc în această seară. Dincolo de rezultate, am căzut de acord asupra acestui lucru: că va fi un meci frumos, un meci de ambiție pentru Franța, care este gazda acestui campionat — și aici doresc să îi mulțumesc încă o dată lui Manuel Valls pentru modul în care Franța a pregătit acest campionat. Prezența numeroasă a suporterilor români este o dovadă că acest campionat a fost bine pregătit. Pentru România este un meci important, pentru că sunt opt ani, cred, de când România nu a mai participat la un asemenea eveniment internațional. Știu că echipa este motivată și o să profităm împreună de acest spectacol diseară", a afirmat Cioloș, într-o declarație comună de presă cu Manuel Valls, la sediul Guvernului francez.

La rândul său, Valls a susținut că, indiferent de rezultat, va fi o sărbătoare pentru suporterii celor două echipe.

"Am vorbit despre meciul de diseară. Nu vă vom spune pronosticurile noastre, dar avem certitudinea că va fi o sărbătoare frumoasă pentru suporterii francezi și români, și orice s-ar întâmpla rămânem prieteni", a declarat premierul francez.

Dacian Cioloș se va întâlni vineri seara și cu președintele Francois Hollande, alături de care va merge la ceremonia de deschidere a EURO 2016 și va asista la meciul de fotbal România — Franța.

AGERPRES/(A — editor: Andreea Rotaru, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Profesoară din Bistrița, la lecția online: „Fata președintelui, se fute cu unul care vinde barabule în …

2 Slugoii PSD de la CCR, o nouă lovitură pentru finanțele României!

3 „L-a încuiat pe Rafila” / Monica Pop, eroină a propagandei ruse după ce a tunat împotriva vaccinării anti-COVID

4 Judecați voi / A manipulat Recorder? Manipulează omul PNL?

5 Camionagiu român jefuit, răpit şi torturat de „Îngerul Dulce”