VIDEO Dan Barna, pe „barosăneală”, într-o insulă grecească

VIDEO Dan Barna, pe „barosăneală”, într-o insulă grecească

Pe 21 aprilie se lupta cu inflația și pentru reducerea risipei la Berlin, la congresul Freie Demokratische Partei (FDP), iar două zile mai târziu se lupta să desprindă de la ponton o luxoasă ambarcațiune cu care să navigheze, în bătaia soarelui blând de primăvară, pe frumoasa mare Egee. Cealaltă viață a lui Dan Barna e greu de intuit, dar și mai greu de crezut, dezvăluie mediaflux.ro .

În timpul său liber, Barna navighează și se distrează la petreceri exclusiviste undeva, într-o insula grecească mai puțin cunoscută turiștilor români. mediaflux.ro prezintă imagini din vacanța aventuroasă a deputatului USR-ist.

Cealaltă viață a lui Dan Barna. A plecat în vacanța de primăvară într-o insulă grecească

E drept, ultimele pățanii ale vicepreședintelui USR ar putea duce cu gândul la un spirit de aventurier, bine ascuns sub alura unui politician serios, ba chiar cam…tocilar, cum l-au catalogat adesea oponenții. Sigur, atunci doar s-a aventurat să treacă strada, pe trecerea de pietoni, cu trotineta și a și fost lovit de o mașină.

Nu există acest risc pe marea Egee, acolo unde a fost fotografiat Dan Barna ieri, când doar ce urcase la bordul unei barci elegante din portul Methana, al insulei cu același nume din Grecia.

Methana, face parte din insulele Saronice și e legată cu o fâșie de pământ de continent. E o insulă de origine vulcanică (33 de cratere se regăsesc pe ea) , renumită mai degrabă pentru izvoarele termale decât pentru plaje, poate de aceea nu se află neapărat în preferințele turiștilor români.

Dar Dan Barna este, nu-i așa, un român atipic, după cum veți afla și din rândurile ce urmează.

În primul rând pentru că nu s-a dus ca tot omul în Halkidiki sau în Thassos, ci a ales, iată, Methana. Apoi pentru că, surpriză, se pricepe – nu la fotbal, ca toți românii – ci la navigat!

Barca de 1.000 de euro pe zi

Așadar, omul care în campania electorală din 2019 s-a oferit să-i dea un autograf fostului câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, Emeric Ienei – supraevaluându-și așadar popularitatea – a rămas cumva cu aceleași metehne (pură întâmplare ca-s aceleași litere ca în numele insulei). Deși a închiriat o ambarcațiune de lux cu skipper, tot el părea să se creadă căpitanul și să facă diverse manevre de pregătire a ieșirii bărcii din port.

Celelalte manevre nu prea au de-a face cu postura de căpitan, nici cu aceea de român atipic. Precum un neaoș compatriot, deputatul, după ce s-a încălzit agitându-se, și-a ridicat tricoul peste burtă. Să se răcorească nițel.

Lăsând micile răutăți la o parte (se simțea bine omul, deh), să trecem și la informații.

Dan Barna se află în Grecia cu soția și cel puțin doi amici (un cuplu, după toate aparențele) și a închiriat de la firma Piantoni o barcă (grecii îi zic yaht) Fantasy 45. Modelul are capacitatea să găzduiască în cabine 7 persoane, are două băi, bucătărie și atinge viteza maximă de 17 noduri, respectiv 34 km/h. O barcă de croazieră.

Barca poate fi închiriată contra sumei de 4892 de lei plus TVA pe zi, asta însemnând puțin peste 1000 de euro/zi.

Una peste alta, cel puțin așa pare din imagini, deputatul Dan Barna pare foarte familiarizat cu ambarcațiunea, ba le și explică amicilor săi – și chiar skkiperului, o femeie, diverse lucruri. Sau poate doar făcea politică, nu știm. Bine că n-avea și-un laptop la care să mimeze că scrie.

Dacă e seară, e petrecere!

Imaginile inedite cu Barna navigator nu sunt singurele pe care mediaflux.ro le prezintă azi. Mai sunt unele, cel puțin la fel de interesante, din seara aceleiași zile, respectiv ieri, duminică.

Îmbrăcat sport și cu o alură chiar occidentală în ciuda aerului stingher, deputatul român a fost suprins la o petrecere în zona portului, stând de vorbă cu oameni (cunoscuți și necunoscuți). Nu avea vreun pahar – deși la reuniune se bea la greu și nici nu și-a invitat soția la vreun dans romantic sub clar de lună. De fapt, nici nu părea că se distrează foarte tare.

Dar, cine știe, o fi fost obosit după ziua petrecută pe mare.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 Rusia, oameni buni...

4 Potrivit manualului, dacă Rusia ar fi respectat propria doctrină militară, ar fi cucerit Ucraina în prima etapă a invaziei

5 Misteriosul mesaj al lui Valeri Zalujnîi, la 3 luni după ce a fost dat afară de la conducerea armatei ucrainene