VIDEO Dana Săvuică: „Peste 2 luni de zile o să fiu ca nouă”

VIDEO Dana Săvuică: „Peste 2 luni de zile o să fiu ca nouă”

Dana Săvuică se simte exceptional după ce a recurs la o operație de reducție și lifting mamar, relatează ego.ro .

Vedeta a mărturisit că, momentan, nu are voie să facă mișcări bruște sau să ridice greutăți. De asemenea, atunci când nu merge la evenimente, ea poartă pantofi sport:

“Mă simt foarte bine după cum observi. Sunt activă, sunt energică, sunt eu, dar cu puțin mai multă atenție față de corpul meu. Nu am voie să fac mișcări bruște, nu am voie să mă lovesc, nu am voie să cad, nu am voie să ridic greutăți. Toate acestea se vor duce, peste 2 luni de zile o să fiu ca nouă. Tocurile le port foarte puțin, când vin la evenimente. În rest, folosesc pantofi sport, foarte confortabili. Fiind înaltă, nu am nevoie de tocuri, dar când este vorba de un eveniment cu stil, cu eleganță, mai port un toc, din când în când.”

“Mă cocoșasem, nu mai puteam să dorm pe burtă, aveam dureri cervicale, dureri de cap, aveam insomnii”

Dana Săvuică a întâmpinat multe probleme de când bustul i-a crescut după menopauză, astfel că vedeta a recurs la operație pentru sănătatea sa, în primul rând. Ea le-a ajutat și pe alte femei, căci multe i-au scris, explicându-i că le-a oferit curajul pentru a recurge la o astfel de intervenție:

“Mi-am dorit să fac lucrul acesta de foarte mult timp. L-am vizualizat, mi l-am imaginat. Acum, că s-a întâmplat, nu pot decât să mă bucur. Este exact ce mi-am dorit. Este vorba de un lifting și o reducție a sânilor, fără implanturi. Practic, sânii mei sunt tot acolo, dar repoziționați, cum erau așa când aveam 20 de ani. Da, mai mici cu 20%. Este exact mărimea cu care au crescut când am intrat la menopauză. Practic, sânul este cel pe care îl aveam la 20-30 de ani. De la 35, 40 și la 47, când am intrat la menopauză, a fost ca un fel de explozie în zona de sâni, burtă, talie și spate. S-a depus un țesut adipos în această zonă și m-am încărcat foarte mult. Atunci, a trebuit să fac acest lucru pentru sănătatea mea, în primul rând, ca să mă simt mai ușoară, să stau dreaptă. Mă cocoșasem, nu mai puteam să dorm pe burtă, aveam dureri cervicale, dureri de cap, aveam insomnii. Lumea nu știe. Au fost sute de femei care mi-au scris și mi-au spus că și ele vor, că au probleme și nu au curajul să facă acest pas, iar, după ce l-am făcut eu, li se pare că ar putea și ele. Le-am răspuns tuturor, fiecare a primit mesaj. Au fost și cei refractari, care au spus: “Sigur, vanitatea! Vrea să se bage în seamă, să atragă privirile, atenția! Extraordinar, are 53 de ani, ce îi mai trebuie? Ar trebui fie bunică, să stea în casă, să se închidă, e cu un picior în groapă!”. Îmi asum, e corpul meu, vreau să mă simt bine în corpul meu. Corpul îmi cerea acest lucru, iar eu i l-am oferit, ca să trăim frumos împreună.”

“Eu îmi asum vârsta, știu că înaintez în vârstă”

De asemenea, Dana Săvuică ne-a mărturisit că nu ar fi fost surprinsă dacă i-ar fi spus cineva, în trecut, că o să recurgă la reducție și lifting mamar. Vedeta consideră că este important să te îngrijești, ca femeie, înaintând în vârstă într-un mod frumos:

“Cred că nu aș fi reacționat în niciun fel. Am preluat chestia de îmbunătățire a corpului ca fiind ceva natural. Orice femeie ar trebui să și-o asume. În ziua de azi, poți să îți faci niște lucruri fenomenale, minim invazive, fără să treci printr-o perioadă dureroasă, printr-un proces greu. Dacă pot să fac lucrurile acestea, de ce nu? Eu îmi asum vârsta, știu că înaintez în vârstă. OK, pot să folosesc și cuvântul acesta, știu că îmbătrânesc. Dar de ce trebuie să o fac plină de riduri, fleșcăită? De ce? Când am atâtea lucruri la dispoziția mea?”


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro