VIDEO Dăncilă, primită cu huiduieli la Iași. Oamenii au scandat „Hoţilor, hoţilor”, „La puşcărie cu voi”/Orlando s-a volatilizat pe drum

VIDEO Dăncilă, primită cu huiduieli la Iași. Oamenii au scandat „Hoţilor, hoţilor”, „La puşcărie cu voi”/Orlando s-a volatilizat pe drum

Dăncilă, primită cu huiduieli la Iași. Oamenii au scandat „Hoţilor, hoţilor”, „La puşcărie cu voi”/Orlando s-a volatilizat pe drum, La sosirea lui Dăncilă la un restaurant unde urma să-i întâlnească pe liderii PSD locali, o mașină din coloana premierului a staționat pentru câteva secunde fix în fața bannerului, astfel încât șefa PSD să nu poată vedea mesajul.

Viorica Dăncilă, însoțită de ministrul MAI Mihai Fifor, a fost întâmpinată cu huiduieli în drumul spre Castel, unde are loc ședința Comitetului Executiv Județean. 
 
Un grup de protestatari a strigat ”Hoților, la pușcărie” când coloana oficială de mașini a trecut prin dreptul lor. Iar pe un banner uriaș amintea PSD-ului că ține Moldova în sărăcie. De asemenea, un bărbat a strigat „analfabeto” și ”la pușcărie cu voi”. La sosirea lui Dăncilă la restaurantul unde urma să-i întâlnească pe liderii PSD locali, o mașină din coloana premierului a staționat pentru câteva secunde fix în fața bannerului, astfel încât șefa PSD să nu poată vedea mesajul.

 

Inițial s-a anunțat că Dăncilă va fi însoțită și de ministrul Finanțelor Orlando Teodorovici, dar scaunul gol de la ședință sugerează că acesta nu a ajuns încă.




Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa