VIDEO De văzut!

VIDEO De văzut!

O noua bataie in traficul din Capitala a fost filmata de un sofer. Un cuplu de tineri care a blocat cu BMW-ul o masina Dacia il ataca pe soferul acesteia cu o crosa de golf.

Tanara loveste Dacia cu picioarele in timp ce partenerul ei foloseste o crosa de golf pentru a sparge parbrizul. „Agresorul din imagini va fi cercetat in stare de libertate”, mentioneaza Europol, sindicat al politistilor.

„Da pe afara ‘civilizatia’ pe strazile din Bucuresti Un cuplu de intelectuali, ea intre proiecte, el intreprinzator, potent financiar, cu BMW-ul aferent si pasionat de golf, s-a gandit sa ii dea o lectie de bune maniere unui sarac cu Logan.

Fara sa stim care a fost natura conflictului, vedem insa cum intreprinzatorul cu BMW, oprit in diagonala pentru a bloca Loganul, coboara cu o crosa de golf si aplica mai multe lovituri pana sparge geamul portierei masinii de saraci. Apoi continua sa il loveasca si pe sofer, cu multa violenta.

Evident, si partenera lui il sprijina si aplica mai multe lovituri oglinzii Loganului, asa cum se invata pe centura atunci cand clientul nu iti plateste serviciile.

Imaginile video ne-au fost transmise de un sofer care voia sa se faca util si sa inregistreze incidentul pentru a sprijini politia sa ii identifice pe autori. Trist este ca lipsa de educatie si degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult in societate, inclusiv in trafic.

Iar in cazul de fata, pentru ca soferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii si nici nu este vreun ‘activist’, cu toate ca a suferit mai multe vatamari decat in cazul celui de la Buzau, agresorul din imagini va fi cercetat in stare de libertate”, a transmis Europol, conform Aktual24.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Aproape că mă devora și dorea un act sexual oral fără prezervativ” / Prostituatele românce din Elveția, în prag…

2 Așa o fi? / Scârbos personaj! Jegoase încrengături!

3 VIDEO Mafiotul albanez Fabio Dushku, care l-a amenințat pe Tzancă Uraganul, face legea în pușcăria din Grecia

4 VIDEO Șoșoacă, în delir de vară: „Suntem singurul imperiu neînvins, imperiul belasgo-traco-geto-dac!“

5 EBA, în costum de baie de 600 de euro