Monica Bîrlădeanu are 44 de ani și este una dintre cele mai frumoase femei din România. Mulți bărbați au fost fermecați de senzualitatea actriței, care în prezent nu mai este singură, ci într-o relație cu medicul Valeriu Gheorghiță, director al Spitalului SRI.

În urmă cu două săptămâni, Monica a participat la filmările pentru programul de Revelion de la PRO TV, iar ținuta aleasă cu siguranță va ridica audiența. Bruneta a purtat o salopetă neagră, strălucitoare, al cărei decolteu abisal se oprea la nivelul centurii din talie, scrie libertateapentrufemei.ro .

Mult curaj i-a trebuit Monicăi să poarte acea ținută, ținând cont că, în 2017, la Gala Premiiloe Gopo, vedeta a fost protagonista unui accident vestimentar tocmai din cauza unui astfel de decolteu îndrăzneț. La acea vreme, imaginile cu rochia care i-a dezvăluit sânii au făcut înconjurul presei.

Monica Bîrlădeanu, alături de Elvira Deatcu, la filmările Revelionului de la PRO TV

„Nu vă imaginați bucuria cu care am revăzut-o la filmările de Revelion pe scumpa mea Elvira Deatcu. Și ca să înțelegeți la ce nivel e rezonanța, ne-am trezit amândouă în salopete negre cu paiete. Abia aștept să vedeți ce v-am pregătit de Revelionul ăsta. Dar mai ales cu cine…”, a scris Monica pe Instagram, în dreptul imaginilor de mai sus. Fanii au sărit imediat cu comentarii: „Ce sâni superbi ai, Monica!”, „Ești superbă toată, dar după o vârstă, când la propriu ai sânii până la brâu, camuflezi defectele. Nimeni nu e perfect, dar ne ajutăm de mici trucuri. Un sutien, ceva…”.