VIDEO Dedicații de interlopi / Salam, Tzancă Uraganu și Elis Armeanca la nunta lui Nuțulică Cămătaru

VIDEO Dedicații de interlopi / Salam, Tzancă Uraganu și Elis Armeanca la nunta lui Nuțulică Cămătaru

Nuțulică Cămătaru, fiul interlopului Nuțu Cămătaru, a făcut o nuntă cu invitați celebri printre care Cosmin Olăroiu și Codin Maticiuc, la care au cântat Florin Salam, Tzancă Uraganu și Elis Armeanca.

Nuțulică s-a căsătorit cu Ada, femeia cu care are deja un copil. La petrecere au fost și interlopi cunoscuți, chiar și din provincie, precum Costel Corduneanu, dar și oameni celebri.

Antrenorul Cosmin Olăroiu a fost una din prezențele-surpriză de la nunta lui Nuțu Jr. De asemenea, în imaginile apărute în mediul online, au putut fi văzuți și Codin Maticiuc, cu care Nuțu Cămătaru a și colaborat pentru unul din proiectele sale, Tzancă Uraganu’, Elis Armeanca sau Florin Salam.

Într-un clip postat pe Facebook, Tzancă strânge bani din dedicațiile invitaților. Codin Maticiuc a oferit pentru o singură melodie cântată de manelist 500 de euro! Și ceilalți invitați au scos bani grei din buzunare însoțiți de vorbe frumoase pentru miri, așa cum e tradiția.

Participarea lui Codin Maticiuc la nunta fiului interlopului Nuțu Cămătaru nu este una de mirare pentru nimeni. La sfârșitul anului trecut, filantropul a scos o carte împreună cu Nuțu, intitulată „Dresorul de lei și de fraieri”, în care bărbatul face o serie de dezvăluiri interesante despre viața lui, dincolo de eticheta de interlop care i s-a pus de către presă.

Antrenorul Cosmin Olăroiu nu s-a ferit să se pozeze cu mesenii. În una dintre poze, acesta apare împreună cu Nuțu Cămătaru și Tzancă Uraganu’. Sportivul a ales o îmbrăcăminte lejeră pentru nunta de zi a lui Nuțu Jr., conform Fanatik.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

4 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

5 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!