VIDEO Delia, aroganță de mii de euro

VIDEO Delia, aroganță de mii de euro

Delia este una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete de la noi. Artista nu ezită să poarte cele mai inedite articole vestimentare sau încălțări, scrie a1.ro/showbiz .

Recent, ea s-a filmat cu o pereche de cizme roz, cu platformă înaltă, care îmbracă tot piciorul. A postat clipul pe Tiktok și internauții au început să facă glume pe seama încălțărilor inedite.

”Deci n-ai cum. Trebuie să fac un TikTok în care să mă încalț cu aceste superbități singură, cu ajutorul nimănui, pentru că de când le-am cumpărat...Când le-am cumpărat am încercat să le probez, le-am probat parțial.

Zic parțial pentru că nu am reușit să mă introduc toată și le-am cumpărat. Ca număr îmi vin, pentru că sunt numărul meu, sunt chiar un pic mai mari. Dar eu trebuie să mă încalț cu ele pentru că nu m-am încălțat niciodată. Este teribil de greu.”, a zis Delia în clipul postat pe Tiktok.

@delia

Naaaa!!!

♬ original sound - Delia

Cât costă cizmele roz ale Deliei

Prețul cizmelor pe care Delia le-a prezentat nu este unul de neglijat. 4880 dolari costă încălțările ”ghips”, așa cum le-au denumit internauții.


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Ce se întâmplă în China?

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990