VIDEO Deliciul internetului: Cum s-a ascuns de cutremur o angaiată de la un fast food

VIDEO Deliciul internetului: Cum s-a ascuns de cutremur o angaiată de la un fast food

Risc Seismic

Cutremurul de ieri din Gorj le-a derutat rău pe două dintre angajatele unui cunoscut fast food din Târgu Jiu. Femeile se aflau în timpul programului, atunci când au simțit că pâmântul le fuge de sub picioare. La propriu. Instinctul lor de salvare a apărut imediat, doar că nu în cel mai corect mod posibil.

Speriată de lucrurile care se mișcau în jurul ei, una dintre angajate a sărit direct pe geam. Deși spațiul era destul de îngust, fiind mai mult locul pe unde servea clienții, aceasta nici nu s-a mai uitat în spate. Colega ei a rămas în urmă și a ales să se adăpostească în dulap. Și în cazul ei, spațiul a fost foarte mic, iar o mare parte din corp era în afara corpului de mobilier.

Imaginile surprinse de camerele de vedere ale restaurantului au ajuns virale și au stârnit amuzamentul în rândul internauților.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...