VIDEO Dementul, prima reacție. Bate câmpii ca unul care nu și-a luat pastilele

VIDEO Dementul, prima reacție. Bate câmpii ca unul care nu și-a luat pastilele

Dementul, prima reacție. Bate câmpii ca unul care nu și-a luat pastilele: ”Ei vor să alinieze partidul cu Iohannis, SRI, SPP și partidele de opoziție”.



 ”Voi da curs solicitării să citesc epistola. Nu am citit-o pe toată. Am înțeles cea mai mare supărare a lor: să nu ne mai certăm cu Iohannis, să ne aliniem cu Iohannis, SRI, SPP. Eu ca președinte nu voi face din acest partid o unealtă a acestor instituții. La CEX o să vorbesc suficint de bine și de apăsat”, a spus Liviu Dragnea, într-o primă reacție după apariția scrisorii care îi cere demisia.

Întrebat în repetate rânduri despre demisie, Dragnea a refuzat să răspundă, spunând că ”vom discuta după CEX”.

Liderul PSD a răspuns vrând să pară ironic faptul că autorii scrisorii susțin că a ajuns la 7 procente, afirmând: sunt la minus. Tot în cheie dorit ironică a comentat și numărul semnatarilor, afirmând că sunt mai mulți decât filialele PSD. Afișând o mină forțat relaxată, Dragnea a refuzat să mai răspundă la orice alte întrebări: ”Vorbesc la CEX, sigur vorbim după CEX. Eu chiar vreau să vorbesc în interiorul partidului și după aceea la presă”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu