VIDEO Dementul României a spus la Târgu-Jiu că el e Dumnezeu! Ptiu, drace, internați-l pe nebun!

VIDEO Dementul României a spus la Târgu-Jiu că el e Dumnezeu! Ptiu, drace, internați-l pe nebun!

Dementul României a spus la Târgu-Jiu că el e Dumnezeu! Ptiu, drace, internați-l pe nebun! Dragnea și-a continuat duminică turneul în filialele județene și atacurile la adresa președintelui și a opoziției, vorbind despre un sistem ocult sau despre lacheii lui Iohannis, care au un singur scop - să stimuleze ura. De asemenea, el s-a plâns că deconteză tot și că îi sunt hăituiți copiii și „fata" cu care trăiește și pe care o iubește.

După ce cu o zi în urmă a fost la Reșița, Liviu Dragnea a mers duminică la Târgu Jiu, la Conferința județeană de alegeri a PSD Gorj, la eveniment aflându-se și Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda.

În discursul său, Dragnea și-a continuat atacul la adresa președintelui și a opoziției, susținând că "ei vor ca românii să trăiescă rău pentru a fi nervoși și supărați ca să poată pune semințele urii mult mai ușor".

Dragnea, la PSD Gorj: Nu v-ați săturat să fiți mințiți întruna, să vedeți această țară abuzată, oameni care încearcă să împingă România către interesele celor care stau în spatele lor și îi păpușează? Ieșiți la luptă, stimați colegi!

"Au țipat când am mărit salariile, pensiile, au spus că de fapt pensiile scad. De ce își urăsc acești oameni conaționalii? Pentru că ei nu fac politică pentru oameni. Singurul partid care face politică pentru oameni este PSD. Ei au caștigat prin dezbinare și prin ură", a declarat Dragnea.

Continuând atacurile, în fața unei săli pline, liderul PSD a susținut că "toții lacheii lui Iohannis au un singur scop- să mintă, să înjure și să stimuleze ura, pentru ca aRomânia să fie un stat dezbinat".

Mi-am asumat rolul să decontez tot. Nu e ușor să ai copiii hăituiți, femeia pe care o iubesc. Și apropos, domnule Andronic, termină cu mizeriile. Oprește-te la mine, dacă ești bărbat, ceea ce nu cred. Se tot spune că sunt cel mai rău om. Păi haideți să vedem de ce? Sunt rău pentru vreau ca pensionarii să aibă o pensie ca să ducă o viață tihnită. Sunt rău pentru că nu mai vreau ca prețul la gaze să fie făcut de șmecheri. Sunt rău pentru că nu mai vreau să intre fructe și legule otrăvite. Pentru că îmi doresc ca fermierii români să aibă șansa să își pună marfa în galantarele din România? Pentru că îmi doresc ca această țară să fie respectat în lume și în Europa? Da, dacă îmi doresc asta și sunt rău, atunci înseamnă cu sunt rău. Sunt tău pentru că vreau drepturi egale, să fim respectați?

România nu are șef al Armatei pentru că nu vrea Iohannis. E ceva fără precedent într-un stat NATO. De ce face asta?

El a dat vina pe „derbedeii securiști din ministere” pentru blocarea investițiilor.

Șeful PSD și-a anunțat susținerea pentru ca senatorul Claudiu Manda să devină europarlamentar.

Cele mai relevante declarații:

- Am muncit foarte mult în 2013 când eram vicepremier, împreună cu un bun prieten de-al meu, Vasile Dâncu, să descentralizăm România. Am avut piedicile întregului sistem, dar vă spun că e un proiect la care eu n-am renunțat, pentru că trebuie să ducă decizia și mai aproape de comunități. Nimeni din acest sistem ocult care încă face rău România nu vrea acest lucru.

- Au țipat când noi am mărit salariul minim, când am mărit pensiile, au spus că nu avem bani, că e o miciună, că de fapt pensiile scad. De ce își urăsc acești oameni atât de mult conaționalii? Pentru că ei nu fac politică pentru oameni. Singurul partid care face politică pentru oameni e PSD. Ei fac politică pentru dezbinare. De câte ori au câștigat, au câștigat numai prin dezbinare, vorbind numai despre ură. Și au ajuns la guvernare și tot ce a făcut PSD s-a distrus. Doar în guvernarea PSD a fost creștere economică. Sunt interesați doar de ei și de stăpânii lor. Nu vor putea simți românește. Toți lacheii lui iohannis nu au decât un singur scop: să provoace violență, să stimuleze ura, pentru ca România să fie un stat dezbinat și să nu aibă o voce puternică în Europa și în lume. Numai niște oameni care își urăsc țara pot acționa așa.

- Mi-am asumat rolul ăsta să decontez tot. Nu-i ușor să ai copiii hăituiți, fata cu care trăiesc, pe care o iubesc și apropos, domnule Andronic, termină cu mizeriile. Oprește-te la mine, dacă ești bărbat, ceea ce nu cred

- Se tot spune că sunt cel mai rău om. Sunt rău, pentru că nu-mi doresc ca în România să mai intre fructe și legume cu otravă? Pentru că vreau ca pensionarii să aibă o viață liniștită? Pentru că nu vreau ca prețul la energie să fie stabilit de un grup de șmecheri? Pentru că nu-mi doresc ca românii să beneficieze de dobânzi mai mari decât în Europa? Pentru că îmi doresc ca fiermierii români să aibă șansa să își pună produse în galantarele din România? Pentru că îmi doresc ca România să fie respectată? Dacă pentru asta sunt rău, da, sunt rău.

- Sunt proeuropean, dar sunt rău pentru că vreau să avem drepturi egale, să fim și noi respectați cum sunt respectați alții. Sunt rău pentru că vreau ca bogățiile României să fie exploatate și pentru beneficiul românilor? Ar trebui să lăsăm să plece tot din țară, gaze, resurse naturale și să și aplaudăm? Nu ne-ar blestema copiii și nepoții noștri că suntem lași?

- N-am făcut rău nimănui. Dacă am putut să ajut, am ajutat și ajut în continuare. Poate că am făcut greșeli și sigur am făcut greșeli, orice om greșește.

- Nu mai accept ca niște trădători, niște vânzători, care au plecat în urma unor comenzi să dea lecții de românism. O să primească răspunsuri pe măsură.

- Nu v-ați săturat să fiți mințiți întruna? Nu v-ați săturat această țară abuzată? Atâtea abuzuri, atâta rău. Nu v-ați săturat să vedeți oameni care încearcă să împingă România către interesele celor care stau în spatele lor și îi păpușează? Dacă chiar suntem români, suntem patrioți, nu mai trebuie să mai stați deoparte! Eu îmi duc singur calea, nu mă abat, nu știu ce va fi la capăt, dar îmi pun toată energia în tot ce am asumat în campania electorală din 2016: să nu mai fie abuzuri, să fie justiție corectă, firmele românești să aibă tratament egal cu firmele străine, să aibă acces la un sistem de sănătate bun, un sistem de educație care să pregătească generațiile viitorului și îmi doresc mai mulți bani în interesele românilor, investiții. (…) Mai sunt – și sper ca ministrul Cuc să audă, și nu numai el -, mai sunt câțiva derbedei securiști prin unele ministere care blochează. România are bani și stăm cu banii în mână și nu putem să facem lucrările pe care le-am hotărât. (…) Avem curaj, atunci să nu mai stăm să dormim, să nu mai stăm să ne împiedicăm, să nu mai stăm după cei care nu vor să se facă.

- România nu are șef al Armatei pentru că nu vrea Iohannis. E ceva fără precedent într-un stat NATO. De ce face asta?

- Dacă vreți ca toate aceste obiective să se îndeplinească, atunci ieșiți la luptă, stimați colegi, ieșiți și spuneți adevărul, nu altceva, doar adevărul. Toate minciunile, scandalul, circul pe care îl fac acești indivizi are ca scop ca oamenii să nu vadă ce am făcut, să nu simtă ce am făcut, și doar să li se spună că ce am făcut este rău. Să ne spună un singur lucru rău făcut de noi și un lucru bun făcut de ei.

- După ce am văzut ce se întâmplă în Parlamentul European în ultimele săptămâni, mi-am întărit convingerea că singura noastră șansă e România profundă, românii adevărați. Ceea ce îmi doresc pentru alegerile europarlamentare e să avem o listă de candidați patrioți, care să se bată pentru România. (…) N-am promis până acum niciun loc la nimeni. Dar vă spun azi, în Oltenia, mi-aș dori ca pe această listă să fie Claudiu Manda, pentru că știu că e un om care se bate pentru români și nu îi este frică, și nu-i e rușine, o simte.

- Eu nu am crezut că va veni în România un președinte mai rău și mai toxic decât Băsescu. Am crezut că Băsescu va fi maxim. Acest om nu a făcut un singur lucru bun pentru această țară. A dezbinat, a incitat oamenii la proteste, a mințit, a vorbit de rău această țară, a dezinformat instituții europene, a susținut și protejează în continuarea acest sistem ocult care se numește statul subteran, pentru că acest sistem l-a ajutat cu cele 40 și ceva de dosare, l-a ajutat cu acele case efectiv furate de la statul român. A avut două obiective majore spuse lui Călin Popescu Tăriceanu exact a doua zi după alegeri: război total cu PSD și blocarea guvernării și asta a făcut cu toate instituțiile de represiune pe care le coordonează. Atacuri la CCR, nerespectarea Constituției, nerespectarea deciziilor CCR, blocarea miniștrilor. România nu are astăzi nici șeful Armatei pentru că nu vrea Iohannis. Orice are de gând să sacrifice pentru a-și atinge un obiectiv: încă un mandat, ca să scape de relele pe care le-a făcut. Creți că noi putem să-l lăsăm pe Iohannis să ia încă un mandat? Atunci, fraților, haideți să vă treziți cum știu eu PSD!

- PSD e poporul român la scară mai mică.
 







Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...