VIDEO „Democrația” PSD! Românii întreabă, Dăncilă răspunde: De ce vă interesează?

VIDEO „Democrația” PSD! Românii întreabă, Dăncilă răspunde: De ce vă interesează?

Un tânăr a întrebat-o pe Viorica Dăncilă, joi, la sfinţirea Mănăstirii „Tăierea Capului Sf. Ioan Botezătorul” din satul Breaza, județul Brașov, cum a venit de la București în acea zonă. „Cum au făcut și ceilalți. Dar de ce vă interesează?”, a răspuns premierul, potrivit Mediafax.

Premierul Viorica Dăncilă a participat, joi, la sfinţirea Mănăstirii „Tăierea Capului Sf. Ioan Botezătorul” din satul Breaza, județul Brașov. Pe drum către mănăstire, un tânăr a întrebat-o cum a ajuns acolo: „Cum ați venit de la București?”.

„Cum au făcut și ceilalți. Dar de ce vă interesează?”, a răspuns premierul.

„Mă interesează pentru că acum, vara și iarna, din București până în Țara Făgărașului sunt și șapte ore de drum”, i-a răspuns tânărul.

„Şi noi facem toate eforturile pentru a face Autostrada Ploieşti – Comarnic”, a spus Dăncilă.

Apoi, tânărul a făcut referire la drumul care leagă Brașovul de Sibiu, spunând că a fost renovat „de prietenul dumneavoastră, asociatul la guvernare, Tăriceanu”.

„Stați puțin. Nu vorbim despre asociați, pentru că asocierea are altă conotație”, i-a replicat premierul.

Tânărul a continuat spunând că pe drumul de la Brașov Sibiu mor oameni pe capete, iar Dăncilă a răspuns: „Eu înțeleg foarte bine acest lucru. De 30 de ani nu s-a făcut nimic. Încerc să fac lucruri pe care alții nu le-au făcut. Dacă dumneavoastră luați ceea ce s-a făcut de către PNL, de către PDL și ceea ce a făcut PSD, o să vedeți diferență de kilometri”.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria