VIDEO Deraparaj impertinent și jignitor la adresa femeilor a „reginei frumuseții”, Anamaria Prodan

VIDEO Deraparaj impertinent și jignitor la adresa femeilor a „reginei frumuseții”, Anamaria Prodan

Deraparaj impertinent și jignitor la adresa femeilor a „reginei frumuseții”, Anamaria Prodan. „Mă demachiez că am avut cremă pe față și, pentru fraierii ăștia, nu mai am fard, nimic. Așa e Anamaria Prodan nemachiată la 50 de ani, chiar 50 de ani plus…”, a spus impresara.

“Și slabă, și frumoasă, ca să muriți voi de ciudă, graselor și urâtelor, care ar trebui să puneți mâna, la 20-25-30 de ani, să slăbiți și să aveți grijă de voi să ararăți și voi așa la 50 de ani. Mă rog pentru voi că în spatele calculatorului e ușor să scrii.

Vă iubește Ana!”, a spus impresara.

Femeile i-au dat imediat replica:

"Ați avut norocul să vă nașteți acolo unde trebuia ,altfel numai erați arogantă erați că tot omul cu datorii cu celulită, cu riduri etc".

"Nu te mai ruga pentru noi, mai bine dă-ne niște bani să ne putem și noi întreține mai ușor. Și fără să poate, dar cu bani e mai ușor".

"Arăți foarte bine, dar nu te dezbrăca de caracter, care este mult mai important decât aspectul fizic, făcând asemenea afirmații, pur și simplu nu e treaba ta cum arată una și alta la 20-30-40 de ani etc. Ești o femeie inteligenta, bogată, bănuiesc că ai alte activități mult mai importante, nu îți pierde timpul cu așa ceva mai ales în perioada asta de Post, vine Paștele, trebuie să fim mai buni", au spus câteva femei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...