VIDEO Dezvăluiri, în Elveția, despre viața intimă a lui Putin cu amanta

VIDEO Dezvăluiri, în Elveția, despre viața intimă a lui Putin cu amanta

Presa din Elveția face noi dezvăluiri legate de viața personală a președintelui Rusiei Vladimir Putin, în urma unor declarații ale unui doctorițe, care a fugit din Uniunea Sovietică în urmă cu 30 de ani. Astfel, se spune că liderul de la Kremlin are doi fii secreți cu Alina Kabaeva, iubita sa, unul născut în 2015, iar altul în 2019.

Primul băiat ar fi venit pe lume în secret, în Elveția, într-o clinică VIP condusă de prietena lui Putin, care a plecat din URSS acum trei decenii. Cel de-al doilea fiu s-a născut la Moscova, fiind asistat de același medic, potrivit Daily Mail .

Liderul rus, Vladimir Putin, care va împlini 70 de ani anul acesta pe 7 octombrie, a negat din 2007 că ar avea o relație cu Alina Kabaeva, câștigătoare a titlurilor olimpice, acum în vârstă de 38 de ani.

Putin și-a ascuns de ochii lumii această relație cu Kabaeva, el nefiind prezent la niciuna dintre nașteri. Noile dezvăluiri au fost publicate de publicația Sonntagszeitung din Elveția, iar sursa acestora ar fi un medic obstetrician, un doctor care nu și-a dat numele, cunoscut de către Putin de peste trei decenii și care este cetățean elvețian, ce a emigrat de multă vreme din Uniunea Sovietică.

”Sursa noastră spune clar: Relația Alinei cu Putin a existat. Copiii lor – doi fii – sunt copiii lui Putin. Alina nu avea altă relație (în acea vreme -n.a.). Asta ar fi fost prea periculos pentru ea”, a scris ziarul elvețian.

Femeia doctor, prietena veche a lui Putin, lucrează la Clinica Sant’Anna din regiunea Ticino din Elveția, acolo unde s-a născut primul copil al lui Putin cu Kabaeva, susține sursa citată.

Înainte de prima naștere, Alina Kabaeva a călătorit în secret, de mai multe ori, la Lugano, în Elveția. Sursa a descris-o pe fosta campioană olimpică, drept ”o femeie foarte plăcută. Este o adevărată sportivă, foarte sinceră. Ea a venit cu mama și sora ei și fără bodyguarzi”.

Kabaeva, de asemenea, a fost ambasador al firmei de ceasuri elvețiene Longines din 1999 și până în anul 2008. Recent, zvonurile au sugerat că ea și copii săi s-ar fi ascuns de război, într-o cabană din Elveția.

Cu toate astea, Kabaeva, în urmă cu zece zile, după o absență de patru luni din lumina reflectoarelor, a reapărut la Moscova. Există indicii că ea ar fi petrecut un timp în apropiere de Geneva, la reședința lui Gennady Timchenko, un oligarh rus, apropiat al lui Putin.

De menționat faptul că Putin are doi copii recunoscuți oficial, Maria, în vârstă de 37 de ani și Katerina, 35 de ani, ambele fete de la prima soție, Lyudmila.


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...