VIDEO Dialog asistent universitar/studentă: „Din grupa ta, crezi că e vreo fată virgină?”

VIDEO Dialog asistent universitar/studentă: „Din grupa ta, crezi că e vreo fată virgină?”

Un asistent universitar de la Facultatea de Drept a Universității „Nicolae Titulescu” din București a avut o discuție nepotrivită cu o studentă într-un live pe TikTok, relatează ziare.com .

După ce videoclipul a ajuns la conducerea universității, Constantin Marc Neagu a demisionat.

„Din grupa ta, crezi că e vreo colegă virgină care să aibă și *****? Că tu le mai cunoști, mai stai de vorbă cu colegele tale”, și-a întrebat Constantin Marc Neagu studenta, în timp ce transmisia era urmărită de câteva zeci de persoane, precizând că nu a putut să o întrebe la seminar.

Anunțul universității

„Aducem la cunostinţă persoanelor interesate că, la data de 19 ianuarie 2023, domnul asistent universitar Constantin Marc Neagu a înaintat conducerii Universităţii «Nicolae Titulescu» din Bucureşti demisia sa din funcţia deţinută, fară preaviz, act unilateral de voinţă care a produs efecte imediate, în sensul încetarii raporturilor de muncă între universitate si domnul Constantin Marc Neagu.


Universitatea Nicolae Titulescu din Bucureşti dezavuează categoric orice tip de comportament inadecvat al unui cadru didactic si aduce la cunostinţă urmăritorilor acestei pagini (pagina de Facebook a Universității n.r.) că, până la data de 18 ianuarie 2023, nu au existat sesizări privind un asemenea tip de comportament”, este anunțul publicat pe pagina de Facebook a universității.

Constantin Marc Neagu este autor al cărților de drept „Teorie și practică execuțional penală” și „Restaurarea personalității pozitive prin aplicarea sancțiunilor de drept penal”, potrivit clujust.ro.

Tatăl asistentului universitar este Ion Neagu, președintele Consiliului de Administrației al Universității și fost deputat PDSR, ulterior PSD, potrivit publicației.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Comisia Europeană cere scăderi reale de pensii la magistrați și militari

2 A plecat din țară cu un pașaport regal românesc / S-a stins din viață cea care a fost timp de 25 de ani „prima donna assoluta” a Teatrului de Operă din …

3 Grecul care i-a scăpat pe români de iobăgie. A fost de șase ori domn al Țării Românești și de patru ori domn al Moldovei

4 VIDEO Priviți cum arată în realitate! / Noi amănunte despre vizita „surpriză” a lui Putin la Mariupol

5 Cazul Ianis Hagi, o „boală cronică“ în România: „În Germania, nu vezi așa ceva!“