VIDEO Dictatura, impusă cu Jandarmeria! Tânăr amendat pentru că a apostrofat-o pe Dăncilă!

VIDEO Dictatura, impusă cu Jandarmeria! Tânăr amendat pentru că a apostrofat-o pe Dăncilă!

Dictatura, impusă cu Jandarmeria! Tânăr amendat pentru că a apostrofat-o pe Dăncilă! Un tânăr a fost legitimat şi apoi amendat de Jandarmerie pentru că a apostrofat-o pe Viorica Dăncilă. S-a întâmplat chiar când premierul îşi începea vizita în Hunedoara. În timp ce oficialităţile o întâmpinau cu flori, un tânăr o apostrofa.

Tanarul a intrat imediat in atentia jandarmilor care l-au dus la duba desi s-a legitimat. El a fost pedepsit pentru „adresarea de injurii unei oficialitati”. Protestatarul a primit o amenda de 200 de lei.

„I-am spus cateva cuvinte de drag doamnei Dancila si s-au suparat angajatii dumneai. A fost saraca injuriata”, a declarat apoi tanarul.

„Rușine!”, „Viorica Docilă!”, „Doamna Dăncilă, cea mai docilă!” - i-a strigat tânărul.

Premierul a intrat în clădirea Primăriei, iar atenţia presei s-a mutat asupra dialogului dintre jandarmi şi protestatar. Omul s-a legitimat, dar a fost condus la maşina Jandarmeriei şi, ulterior, pedepsit pentru „adresarea de injurii unei oficialităţi”. Bărbatul a primit o amendă de 200 de lei. 




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...