VIDEO „Dihania” HIMARS a lovit din nou?/Explozie la un depozit de muniție al rușilor

VIDEO „Dihania” HIMARS a lovit din nou?/Explozie la un depozit de muniție al rușilor

O explozie puternică s-a auzit în Ciornobaiivka, localitate din Herson ocupată temporar de ruși, potrivit reprezentantul șefului Administrației Militare Regionale Odesa, Serghei Bratchuk, și internauților care spun că fumul gros și flăcările provin de la explozia unui depozit de muniție al forțelor ruse.

Explozie la un depozit de munitie al rusilor din regiunea Herson/Foto: Captura video

„În această dimineață a fost lansat un nou episod al serialului legendar. O explozie puternică a tunat în apropierea aeroportului, unde de obicei nebunii se adună lângă echipamentul lor", a scris el pe Telegram.

Iurii Sobolevskii, prim-adjunct al șefului Consiliului regiunii Herson, a spus că a scris că „dimineața nu este bună pentru orcii din Herson, iar acesta este doar începutul”, potrivit Ukrainska Pravda .

Ocupanții ruși folosesc aerodromul militar de lângă așezarea Cernobaevka ca post de comandă și loc de adunare pentru avioane și elicoptere. Până astăzi, el a fost vizat de armata ucraineană de 25 de ori, potrivit Unian.net.


Citește și:

populare
astăzi

1 Care sunt „șansele” de a fi mobilizat, în funcție de vârsta și pregătirea militară pe care le ai, dacă se sună mobilizarea generală

2 De unde vine expresia „Pe vremea lui Pazvante“. Filă întunecată din istoria Principatelor Române

3 Zvonuri picante și speculații despre infidelitate și criză conjugală la vârful monarhiei britanice

4 Voi realizați că povestea asta este adevărată, s-a întâmplat în realitate?

5 Trebuie să citiți neapărat asta ca să vă dați seama în ce lume falsă trăim...