VIDEO Dîncu, dezvăluiri-șoc din interiorul PSD! Cum s-a pus la cale atacul împotriva Justiției

VIDEO Dîncu, dezvăluiri-șoc din interiorul PSD! Cum s-a pus la cale atacul împotriva Justiției

Dîncu, dezvăluiri-șoc din interiorul PSD! Cum s-a pus la cale atacul împotriva Justiției.

Despre Olguța Vasilescu: Ea are eticheta că minte, am făcut multe studii de brand. Comunicarea noastră la PSD a fost invadată de PRM la un moment dat

Nou atac devastator al lui Vasile Dîncu, susținut de organizațiile PSD din Transilvania pentru funcția de președintele al Consiliului Național al PSD, la adresa Liei Olguța Vasilescu. El susține că a făcut studii din care rezultă că electoratul o percepe drept „mincinoasă”.

„Olguța Vasilescu are eticheta, am făcut multe studii de brand pe oamenii partidului, ea are eticheta că minte. Ea a spus că nu a pierdut niciodată alegerile și că noi la Cluj am făcut 7-8%. E o idee vadimista, comunicarea noastră la PSD a fost invadată de PRM la un moment dat. Ideea este că ‘spune orice’, asta mi-a spus-o și mie Vadim Tudor când eram senator, că poți să spui orice că nimeni nu verifică. A zis că nu a pierdut niciodată alegerile.  Ea a fost membră PRM din 1991, scrie în CV-ul ei, și a pierdut alegerile în 1992, în 1996, în 2000, în 2004. S-a înscris în PSD în 2007, când a candidat a candidat pe liste USL. Deci ea s-a dus la ăla care a bătut-o tot timpul și a câștigat pe listele USL, unde era și cu liberalii și cu toată lumea împreună.

Dincu dezvaluie ca trebuia sa faca parte din Guvernul Grindeanu. Cum s-a pus la cale atacul impotriva Justitiei

Vasile Dincu a dezvaluit, joi, ca ar fi trebuit sa faca parte, in 2017, din Guvernul Grindeanu si ca a asistat la discutiile pe care liderii PSD le aveau cu noii ministri despre amnistie si gratiere.

„Eu ar fi trebuit sa raman in guvern o perioada delimitata de timp, si in guvernul urmator, si stiu bine ce s-a discutat si ce si-au asumat cei care au devenit ninistri. Chiar daca nu imi recunoastea nici mie, Dragnea era speriat si era obsedat oarecum de aceasta problema (trimiterea in judecata) pentru ca i se parea nedrept modul in care a fost condamnat. Pe de alta parte, au fost in jurul lui oameni care i-au promis si i-au spus ca acest lucru se poate rezolva prin diverse manevre de genul acesta (ordonante, legi speciale”, a declarat Dincu intr-un interviu acordat lui Cristoiu.

 El a explicat si de ce Liviu Dragnea a inlocuit premierii atat de des. „Cineva ii spunea mereu ca premierul in functie este racolat de statul paralel”, a spus Dincu.

Dincu a sugerat apoi ca nu a mai ajuns in guvern pentru ca unii din PSD i-au spus lui Dragnea, de care era apropiat, ca ar fi omul SRI.

Dincu: „PSD a adus idioti in guvern”. Ce le-a promis Dragnea sefilor de organizatii: „Nu s-a intamplat niciodata asta in intreaga lume”

„Ce s-a intamplat din 2016, mai ales in primul an, in 2017, a distrus total imaginea PSD-ului. Din 46% am ajuns la 20%. In aceasta perioada s-au intamplat cateva lucruri care ne-au facut sa pierdem. In primul rand, selectia oamenilor pentru guvern. A fost facuta dupa niste algoritmi de tranzactii. Presedintele partidului de atunci a zis ‘dom’le, judetele astea, daca ma sustineti, va dau la fiecare cate un post de ministru. Si si-au adus toti ministri. Am rulat 100 de ministri in trei guverne. Nu s-a intamplat niciodata asta in intreaga lume. A fost o fragmentare a actului administrativ imposibila.

 Apoi, au nimerit cativa oameni in guvern cu imagine foarte proasta si cu comunicare foarte proasta. Intr-un guvern iti trebuie doar trei idioti ca sa strice toata imaginea guvernului respectiv. Toata lumea este cu ochii pe tine, daca ai unul care face gafe, balbe, ai pierdut pe aceasta tema”, a spus Dincu.

„Tema justitiei a ucis intreaga guvernare. Acolo s-au cuplat America, Europa, societatea civila, presedintele si au infrant”, a adaugat Dincu.

Dincu a recunoscut ca a avut o „relatie de amicitie, prietenie” cu Liviu Dragnea si ca l-a ajutat pe acesta in timpul campaniei din 2016.

„Din pacate nu am fost eu consilierul lui principal, eu am fost un consilier din afara. A avut consilieri straini, care, de cand ii stiu eu de 20 de ani, intotdeauna au gresit in Romania, cand au consiliat si pe Adrian Nastase si pe Geoana. Cred ca Dragnea putea sa faca mai mult daca ma asculta si pe mine”, a mai spus Dincu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”