VIDEO Dinu Maxer, filmat cu o brunetă focoasă în club. Noua cucerire seamănă cu prima iubită, Nicoleta Luciu

VIDEO Dinu Maxer, filmat cu o brunetă focoasă în club. Noua cucerire seamănă cu prima iubită, Nicoleta Luciu

Dinu Maxer (46 de ani) iubește din nou! Artistul se pare că a dat-o deja uitării pe femeia cu care a fost aproape două decenii și cu care are doi copii împreună. A înlocuit-o pe Deea Maxer cu o domniță brunetă, mult mai tânără decât el, dezvăkuie Click .

Surse apropiate din anturajul celor doi au declarat pentru Click că Dinu și noua sa parteneră au petrecut aseară, într-un club din Capitală, în compania unor prieteni, câteva ore bune.

Surse apropiate din anturajul lui Dinu Maxer au dezvăluit pentru Click că bărbatul și-ar fi refăcut deja viața personală, de câteva săptămâni, în brațele unei domnișoare, brunete, înalte, cu bustul generos, care seamănă perfect cu Nicoleta Luciu.

„Aseară Dinu a fost la un chef și a venit cu noua lui iubită. Au petrecut câteva ore într-un club din București. Ei încearcă să fie cât mai discreți și să pătreze în public o oarecare distanță dar aseară, el când a venit cu ea, la masă, Dinu le-a prezentat-o prietenilor de acolo ca fiind noua lui iubită, de față cu cei apropiați el nu se mai ascunde.

Ea nu este familiarizată cu lumea mondenă și pentru asta ei își doresc discreție momentan. Este cu mult mai tânără decât el. El a dansator toată noaptea cu prietenii în club, dar ea a preferat să stea la masă și să îl privească. Din câte am înțeles ei doi se văd deja de câteva săptămâni și se vede că există o chimie între ei doi. Noua iubită a lui Dinu seamănă mult cu Nicoleta Luciu. Are părul brunet și lung, are un bust generos și este înaltă. Copia perfectă a Nicoletei”, au declarat surse apropiate pentru Click !


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...