VIDEO Discurs-PAMFLET EXCEPȚIONAL al șefei Curții Supreme! Doamna Tarcea, nu cumva IMPOSTORUL este Dorneanu?

VIDEO Discurs-PAMFLET EXCEPȚIONAL al șefei Curții Supreme! Doamna Tarcea, nu cumva IMPOSTORUL este Dorneanu?

Discurs-PAMFLET EXCEPȚIONAL al șefei Curții Supreme! Doamna Tarcea, nu cumva IMPOSTORUL este Dorneanu? Cristina Tarcea a vorbit la bilanțul Parchetului General. Procurorii poartă pe braț banderole albe. Toader NU participă. Mai mulți procurori cu funcții de conducere poartă banderole albe în semn de protest față de OUG 7, iar de la ceremonie lipsesc mai multe figuri de prim-plan din Justiție.

Printre absenții de marcă se numărăr ministrul Tudorel Toader, șefa CSM – Lia Savonea, dar și reprezentanții Poliției Române, cu excepția purtătorului de cuvânt, Georgian Drăgan. Lipsește și ministrul Apărării, Gabriel Leș.

De asemenea, nu este prezent nici un reprezentant al guvernului Dăncilă.

De la 1h.00:

Cristina Tarcea, șefa Curții Supreme:

- Am decis sa va impartasesc un vis. Oricat as vrea sa fac abstractie de realitate, simtul practic ma obliga sa observ ce se intanpla in jurul nostru. Am constatat ca se fac simtite un cuvant si un feniomen: impostura.

- In sala sunt multe persoane care poarta in ranita bastonul de maresal, dar sunt si persoane care poarta deja in mana acest baston. Iar ele va spun ca drumul spre normalitate nu poate si parcurs alaturi de impostura.

- Am avut un vis. M-am intalnit cu impostorul, dar el nu se numea asa, ci reformatorul. El este cel care stie ca daca ar fi urmat regulile nu i s-ar fi cuvenit niciodata bunurile si pozitiile de care beneficiaza.

- In visul meu este vorba despre impostorul ticalos. El uraste oamenii corecti.

- Ce era impostorul meu? Cel care lupta pentru dreptate, pentru dreptatea lui. El nu o sa priveasca in ochi niciodata pe cel calcat in picioare, chiar daca acela nu este un om ci un sistem.

- Ce mai este impostorul din visul meu? Cel care poarta dubla masura. Principiile sunt foarte corecte cand este vorba despre interesele lui.

- Impostorul are abilitatea de a lingusi, de a flata, mai ales cand are nevoie de tine.

- Sa te fereasca impostorul sa ajunga intr-o pozitie importanta. Totul incepe de la momentul "el".

- Impostorul din visul meu nu ar fi fost atat de important daca nu il avea in preajma pe impostorul paianjen, care se inmulteste.

- Eu nu m-am intalnit niciodata cu impostorul si nu m-am lovit niciodata cu impostura. Sau poate ca da? Se intampla uneori ca visele, poate chiar si cele mai urate, sa devina realitate.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /