VIDEO Doi tineri polițiști, căsătoriți de o săptămână, au murit într-un accident

VIDEO Doi tineri polițiști, căsătoriți de o săptămână, au murit într-un accident

Doi polițiști din Cluj-Napoca, Ana Maria Ghiran și soțul ei Lucas Eduard, doi tineri proaspăt căsătoriți, sunt victimele unui tragic accident ce a avut loc duminică.

Cei doi nu au avut nici o șansă după impactul dintre autoturismul pe care polițistul îl conducea și o cisternă la volanul căreia se afla un bărbat din Ucraina în vâstă de 51 de ani. Cei doi polițiști aveau 24 de ani (Ana) și respectiv 24 de ani (Lucas). Tânăra era însărcinată în patru luni. În trecut, ea fusese poliţistă la brigada rutiera chiar în zona unde a avut loc accidentul.

Accidentul a avut loc pe DN1 E60, în localitatea Șaula, într-o curbă extrem de periculoasă, denumită de localnicii din zonă, ”curba morții”, deoarece vine după o porțiune de drum pe care șoferii pot accelera, iar apoi, în curba, vara vizibilitatea este redusă din cauza vegetației. Tânărul polițist a intrat pe contrasens, frontal în autocisternă.

Ana era fostă polițistă la rutieră și mai nou la resurse umane, iar Lucas, era într-o structură de elită a poliției. IPJ Cluj este în doliu, iar pe pagina de Facebook, mii de oameni lasă mesaje de condoleanțe.

Doi oameni au murit intr-un accident violent petrecut intre o cisterna si o masina. DN1, blocat

De asemenea și asociația Diaspora Europeană a postat un mesaj de condoleanțe.

”Dumnezeu ne-a mai luat o stea. Condoleanțe familiei. Azi-dimineață, în localitatea Șaula din județul Cluj, s-a produs un accident rutier grav.

Doi tineri polițiștii, soț și soție de mai puțin de o lună de zile, au decedat pe loc în urma impactului cu o autocisternă. Echipele de descarcerare venite la fața locului au putut doar constata decesul celor doi agenți de poliție.

Ana Maria Ghiran de 2e de ani și soțul ei de 24 de ani se aflau în serviciu activ la Poliția Cluj-Napoca. Ana Maria a lucrat în trecut la Poliția Rutieră Huedin. A fost un agent rutier model căruia, ori de câte ori i-am solicitat sprijinul, nu a ezitat să își facă meseria exemplar! Reprezentanți ai echipei Diaspora Europeană vor participa la funeraliile agenților”, au scris aceștia pe Facebook unde au postat și o poza cu Ana Maria.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat