VIDEO Două știri cu șoferi

VIDEO Două știri cu șoferi

Un șofer care a consumat droguri a făcut praf patru mașini parcate după ce a intrat în plin în ele, pe un bulevard din București. La verificări, polițiștii au aflat și că cel de la volan avea permisul suspendat.

Isabella Neagu, jurnalist Digi24: Șoferul a pierdut controlul volanului, a intrat mai întâi pe linia de tramvai, acolo unde a rupt gardul de protecție al refugiului, mai apoi a intrat pe contrasens unde a lovit patru mașini parcate pe marginea bulevardului.

Impactul a fost puternic, o bară din gardul de protecție al refugiului a pătruns în mașină, prin parbriz, și din fericire nimeni nu se afla pe locul din dreapta șoferului.

Bărbatul care conducea a fost testat cu aparatul drugtest și atunci au văzut polițiștii care ar fi cauza acestui accident. Dispozitivul a indicat rezultat pozitiv la amfetamină. Șoferul a fost transportat la spital, unde îi vor fi recoltate probe biologice.

La un control mai amănunțit, oamenii legii au descoperit că șoferul nu avea dreptul de a conduce, permisul fiind suspendat.

Martorii de la fața locului au spus că impactul a fost extrem de puternic și s-au speriat foarte tare.

Cei care aveau mașinile parcate în acel loc au coborât în grabă din locuințe ca să vadă ce s-a întâmplat. Au încercat să îi ceară explicații șoferului, dar au spus că nu au reușit să comunice cu acesta.

În cauză a fost deschis dosar penal.

De menționat, că la mai puțin de 10 metri de locul accidentului se află un loc de joacă pentru copii, iar acesta era aproape plin, fiind o zi de weekend. Părinții au povestit ca s-au speriat extrem de tare și fiecare a sărit să își i-a copilul pentru a-l scoate din parc.

Şofer prins cu 275 km pe oră în judeţul Braşov / Poliția: ”Am decis să-ţi oferim un “permis de odihnă” timp de 120 de zile”

Polițiştii din Braşov au surprins cu aparatul radar un şofer care circula cu 275 km pe oră. Acesta a fost amendat şi a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 120 de zile.

„Stimate conducător auto, avem onoarea de a te informa că vehiculul tău a fost surprins de aparatul radar într-o cursă de viteză mai captivantă decât un film de acţiune! Suntem impresionaţi de performanţa ta, însă suntem aici pentru a te ajuta să rămâi cu picioarele pe pământ (sau pe asfalt, în cazul tău).

În urma analizei detaliilor, am decis să-ţi oferim un „permis de odihnă” timp de 120 de zile. Consideră acest interval ca pe unul de meditaţie, timp în care îi vei privi pe ceilalţi cum şofează”. a transmis Poliţia Braşov pe pagina de Facebook, potrivit News.ro.

În aceeaşi notă, poliţiştii i-au transmis şoferului că va avea timp să consulte articole despre limitele de viteză şi riscurile nerespectării acestora.

„Tot pentru această perioadă, în care nu vei putea conduce, ţi-am pregătit o listă cu articole interesante despre limitele de viteză şi riscurile nerespectării acestora. Sperăm să descoperi că deplasarea cu viteza legală poate fi chiar mai distractivă! Aşadar, după ce îţi vei redobândi permisul, condu în siguranţă şi fii atent la indicatoarele de viteză - ele nu sunt doar elemente”, mai precizează poliţiştii.



Citește și:

populare
astăzi

1 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

2 Horoscop joi, 30 mai. Racii sunt prea curioşi, iar fecioarele nu se pot concentra

3 N-o să vă vină să credeți, dar acest articol a fost publicat în revista SRI...

4 VIDEO Surpriză de proporții, drona care ar fi lovit radarul din Rusia ar fi de fabricație portugheză

5 O lege mai mult decât interesantă promulgată de președintele Iohannis...