VIDEO Dovada că Dragnea calcă pe cadavre pentru a se răzbuna! Un primar PSD, decedat acum trei ani, denigrat pentru a se lovi în Șova!

VIDEO Dovada că Dragnea calcă pe cadavre pentru a se răzbuna! Un primar PSD, decedat acum trei ani, denigrat pentru a se lovi în Șova!

Dovada că Dragnea calcă pe cadavre pentru a se răzbuna! Un primar PSD, decedat acum trei ani, denigrat pentru a se lovi în Șova! Este strigător la cer, oameni buni! Luni, ziua în care se împlineau trei ani de la decesul unuia dintre cei mai respectați primari PSD, a fost scos de la naftalină un filmuleț în care acesta cântă la acordeon în birou avându-i în preajmă pe senatorul PSD Dan Șova și pe deputatul PNL Gigel Știrbu. „Știrea” este de fapt un atac la Dan Șova.

România TV a difuzat rahatul sub titlul: „Doi miniştri, petrecere într-o primărie din Olt” iar presa pro-PSD a titrat: „CHEF de zile mari într-o primărie din Olt, cu doi foşti miniştri. Primarul, dedicație la acordeon pentru oaspeți”.

Victor Dima a fost unul dintre cei mai apreciați și respectați primari PSD. A fost primarul comunei Coteana din județul Olt și a decedat în urma unei boli grave.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Românca ucisă de rechin în Egipt lipsea de două zile din hotelul de 5 stele în care era cazată

2 Totul se petrece în sectorul românesc al Mării Negre / Priviți, americanii și NATO stau cu ochii pe ruși ca pe butelie

3 Un propagandist al Kremlinului se plânge că rușilor li se scuipă în cafea, când frecventează restaurantele din Europa

4 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au început să facă diferența pe câmpul de luptă în favoarea Ucrainei

5 Șeful armatei SUA / În mod clar, China își construiește capacitatea de a ataca Taiwanul