VIDEO Dovada că Dragnea calcă pe cadavre pentru a se răzbuna! Un primar PSD, decedat acum trei ani, denigrat pentru a se lovi în Șova!

VIDEO Dovada că Dragnea calcă pe cadavre pentru a se răzbuna! Un primar PSD, decedat acum trei ani, denigrat pentru a se lovi în Șova!

Dovada că Dragnea calcă pe cadavre pentru a se răzbuna! Un primar PSD, decedat acum trei ani, denigrat pentru a se lovi în Șova! Este strigător la cer, oameni buni! Luni, ziua în care se împlineau trei ani de la decesul unuia dintre cei mai respectați primari PSD, a fost scos de la naftalină un filmuleț în care acesta cântă la acordeon în birou avându-i în preajmă pe senatorul PSD Dan Șova și pe deputatul PNL Gigel Știrbu. „Știrea” este de fapt un atac la Dan Șova.

România TV a difuzat rahatul sub titlul: „Doi miniştri, petrecere într-o primărie din Olt” iar presa pro-PSD a titrat: „CHEF de zile mari într-o primărie din Olt, cu doi foşti miniştri. Primarul, dedicație la acordeon pentru oaspeți”.

Victor Dima a fost unul dintre cei mai apreciați și respectați primari PSD. A fost primarul comunei Coteana din județul Olt și a decedat în urma unei boli grave.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...