VIDEO Dovada că Gică Hagi n-a fost numărul 10 doar pe teren. Ce gest a făcut pentru Gigi Becali

VIDEO Dovada că Gică Hagi n-a fost numărul 10 doar pe teren. Ce gest a făcut pentru Gigi Becali

în 1990, Gică Hagi a fost protagonistul celui mai scump transfer din fotbalul românesc, la acea vreme.

Real Madrid i-a plătit Stelei 4 milioane de dolari pentru a-l aduce pe Hagi pe Santiago Bernabeu.

Hagi a debutat pentru Real într-un meci jucat pe 2 septembrie 1990, 1-0 pe teren propriu împotriva celor de la Castellon. În acel prim sezon, Gică a evoluat în 34 de partide și a marcat patru goluri.

În afara banilor încasați de gruparea roș-albastră de la Real Madrid, și Hagi a primit o sumă consistentă când a semnat cu formația spaniolă.

Comentatorul sportiv Ionel Stoica a dezvăluit în podcastul lui Cătălin Oprișan că i-a dat o mare parte din bani primiți de la Real Madrid lui Gigi Becali, pentru ca acesta să îi investească.

"Puțină lume știe, cea mai mare sumă i-a dat-o lui Gigi Becali, fără să-i ceară înapoi. Gigi, ia-i, folosește-i, deschideți afaceri, dacă vreodată în viața asta o să fii mai bogat decât mine, doar atunci o să mai mi-i dai înapoi. Oameni buni, câți fac un asemenea gest?", a afirmat Ionel Stoica.

Acesta a mai spus că la Mondialul din 1994 Hagi a fost însoțit de aproximativ 20 de persoane, familie și prieteni, printre care și Gigi Becali.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…