VIDEO DOVADA că procurorii care lucrează la Dosarul MĂCELULUI din 10 august NU se lasă intimidați de MAFIA lui Dragnea!

VIDEO DOVADA că procurorii care lucrează la Dosarul MĂCELULUI din 10 august NU se lasă intimidați de MAFIA lui Dragnea!

DOVADA că procurorii care lucrează la Dosarul MĂCELULUI din 10 august NU se lasă intimidați de MAFIA lui Dragnea! „Cinste procurorilor”. Veste buna privind Dosarul 10 august, dezvaluirile unei protestatare care a fost audiata vineri.

Audierile martorilor in Dosarul 10 August continua. Doi protestatari care au fost agresati in Piata Victoriei in data de 10 august au fost audiati, vineri, de procurorii de la Parchetul Militar. Acestia, sot si sotie, au venit tocmai din Belgia, din Liege, special pentru a vorbi cu procurorii.

Badea Florin si Carmen Pintilie au participat la protestul din 10 august in Piata Victoriei. Ei au venit din Belgia sa dea declaratii despre agresiunea jandarmilor, avand chiar si bagajele cu ei.

 Trebuie sa ii ajutam si pe ei sa isi faca datoria. Eu cred ca sunt cam descurajati si ei de atata munca fara rezultate. (…) Trebuie sa avem grija de tara noastra si fiecare trebuie sa ne facem partea. Nu facem nimic exceptional, ne facem datoria de cetateni. Am venit special pentru asta, avem bagajul”, a spus Carmen Pintilie in fata Parchetului.

Ea s-a arata foarte increzatoare ca vinovatii vor fi pedepsiti.

„Procurorii au fost foarte corecti, oameni determinati, oameni care isi fac datoria. Eu cred ca este speranta… sunt oameni corecti. M-au intrebat impartial la obiect, au luat detalii, au avut rabdare. Cinste lor, tara are viitor, nu va pierdeti speranta. Lumina nu se stinge in Romania, Romania are viitor. O sa se termine odata cu abuzurile lor. Justitia functioneaza, eu am incredere, foarte mare incredere”, a mai spus Pintilie.

Inspectia Judiciara incearca insa sa-i intimideze pe procurori, declansand actiuni disciplinare impotriva acestora.

Inspectia Judiciara a exercitat actiunea disciplinara fata de procurorii Cosneanu Gheorghe, seful Sectiei Parchetelor Militare din cadrul PICCJ (SPM), Mihalache Codrut si Pirlog Bogdan Ciprian, de la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti (PMTMB), magistrati care au lucrat in Dosarul 10 august.

Actiunea disciplinara a fost exercitata pentru nerespectarea in mod nejustificat a dispozitiilor ori deciziilor cu caracter administrativ, dispuse in conformitate cu legea de conducatorul instantei sau al parchetului, ori a altor obligatii cu caracter administrativ prevazute de lege si regulamente, abatere disciplinara prevazuta de art. 99 lit. m) din Legea nr. 303/2004, potrivit unui comunicat al Inspectiei Judiciare, remis marti.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...