VIDEO Dovada corupției generalizate din România! Tinerii care n-au plecat încă vor fi decimați de droguri! Astfel de imagini vor deveni normale în scurt timp

VIDEO Dovada corupției generalizate din România! Tinerii care n-au plecat încă vor fi decimați de droguri! Astfel de imagini vor deveni normale în scurt timp

Dovada corupției generalizate din România! Tinerii care n-au plecat încă vor fi decimați de droguri! Astfel de imagini vor deveni normale în scurt timp. 

Trei tineri drogaţi au fost surprinşi luni, 30 aprilie, de un clujean în faţa unui bloc din cartierul Mănăştur. Aproape leşinaţi, aceştia nici măcar nu au putut reacţiona atunci când au fost goniţi din preajma imobilului. Imaginile au fost filmate şi au fost trimise publicaţiei bzc.ro .

Potrivit sursei citate, cei trei tineri s-ar fi drogat cu etnobotanice şi zăceau într-o baltă de urină, iar doi dintre ei nu au fost în stare nici să se ridice. Al treilea s-a ridicat şi a plecat bombănind, în momentul în care cel care i-a surprins aproape leşinaţi i-a ameninţat că va chema poliţia.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 Două zodii de care trebuie să fugi cât poți. Cine sunt vampirii energetici care își epuizează semenii

4 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

5 Cine este judecătorul care și-a injectat benzină în venă și ar fi murit în ambulanța care-l transporta la București