VIDEO Dragnea a ieșit în huiduieli din Parchetul General. Oamenii i-au strigat: Cât de javră poți să fii, să gazezi niște copii?

VIDEO Dragnea a ieșit în huiduieli din Parchetul General. Oamenii i-au strigat: Cât de javră poți să fii, să gazezi niște copii?

Dragnea a ieșit în huiduieli din Parchetul General. Oamenii i-au strigat: Cât de javră poți să fii, să gazezi niște copii? Liviu Dragnea a ieșit din sediul Parchetului General. „Am fost citat ca martor în legătură cu afirmațiile despre tentativa de lovitură de stat. Am prezentat procurorului dovezile la aceste afirmații”, a declarat președintele PSD, care a adăugat că nu a depus niciun document în acest sens.

Dragnea a avut parte de o primire ostilă din partea protestatarilor care s-au strâns în fața sediului Parchetului General, unde a fost audiat în dosarul mitingului din 10 august. S-a creat o ambuscadă și a fost nevoie de intervenția jandarmilor.

Aceștia au scandat tot timpul cât liderul PSD a răspus întrebărilor adresate de ziariști lozinci împotriva sa: „Să vă fie rușine!”, „Penalul, penalul ”, „Cât de javră poți să fii, să gazezi niște copii” și „Dragnea infractorul, a gazat poporul!”.

Una dintre protestatare i-a strigat că a furat, de unde are atâta avere, moment în care șeful Camerei Deputaților s-a enervat și a ridicat vocea la ea. „Poate dvs, doamnă, nu eu. Nu am furat nimic, absolut nimic. Unde e bogăția mea, unde e? Nu v-ați săturat de atâtea minciuni?”, a replicat răstit Dragnea.

Dragnea a declarat la ieșirea din Parchet, în jurul orei 19.30, că a fost audiat ca martor în dosarul violențelor de la mitingul din 10 august. Liderul PSD a spus că a fost întrebat de procurori dacă are elementele de sprijin în ce privește acuzația de lovitură de stat, precizând că ”Tot ce am avut de spus am spus în fața procurorilor ca martor”.

„Eu nu am primit informari nici de la SRI, nici de la ministerul de interne, nici de la nimeni”, a precizat liderul PSD.

Întrebat cum își explică faptul că sunt 800 de plângeri împotriva forțelor de ordine, Dragnea nu a răspus. Întrebat ce mesaj are pentru manifestanții pașnici care au fost loviți, liderul PSD a răspuns: ”Tot timpul să se delimiteze de elementele violente.”

Întrebat pe ce se bazează când a acuzat lovitura de stat, în condițiile în care mai mulți oficiali din ministerul de interne și SRI au negat că au existat informații pe această temă, Dragea a declarat că i-a spus procurorului.

La întrebarea ce le transmite protestatarilor din fața Parchetului, liderul PSD a răspus de mai multe ori sec: Nimic.

Revenim cu amănunte







Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro