VIDEO Dragnea, atac josnic la un jurnalist ProTV! Dementule, de ce nu te internezi la Bălăceanca dacă tot ai obsesii cu WC-ul?

VIDEO Dragnea, atac josnic la un jurnalist ProTV! Dementule, de ce nu te internezi la Bălăceanca dacă tot ai obsesii cu WC-ul?

 Dragnea, atac josnic la un jurnalist ProTV! Dementule, de ce nu te internezi la Bălăceanca dacă tot ai obsesii cu WC-ul? Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o noua reactie agresiva fata de un jurnalist. De data aceasta s-a purtat mitocaneste fata de Alex Dima, unul dintre realizatorii emisiunii „Romania, te iubesc” de la ProTV. Un episod similar avut loc anul trecut în octombrie. Și atunci, Liviu Dragnea s-a arătat iritat de reporterii care îl așteptau pe holul din Camera Deputaților și i s-a adresat unuia dintre aceștia, astfel: "Hai în baie, puiule. Hai în baie, îți ies poze ca lumea".

Jurnalistul a dorit sa il intrebe pe seful PSD in legatura cu primisiunile neonorate din campania electorala, precum autostrazile si spitalele regionale. Dragnea a avut o reactie golănească, intrebandu-l daca vrea sa mearga cu el in baie. Alex Dima nu s-a intimidat si a tinut sa ii dea replica.

Iata dialogul:

Alex Dima: Aveti vreun sentiment de frustrare pentru ca promisiunile electorale nu au fost indeplinite oana acum?

Liviu Dragnea: Asa se fac interviurile? Vrei sa vii cu mine in baie?

Alex Dima: Cum adica sa vin in baie? Ce inseamna sa vin in baie?

Liviu Dragnea: Sunt la mine in birou. Merg la baie. Haide, te rog, cu tot Pro TV-ul

Alex Dima: Cum, ma chemati in baie?

Liviu Dragnea: Pai vii dupa mine? Merg la baie. Pot sa merg?

Alex Dima: Va rog frumos, duceti-va la baie. V-am solicitat un interviu

Liviu Dragnea: Si am spus ca nu, e simplu

Alex Dima: Si eu v-am intrebat daca aveti vreun sentiment de regert pentru promisiunile din campania electorala. Autostrazile, spitalele regionale

Liviu Dragnea: Hai, hai (facandu-i semn sa plece)

Un episod similar avut loc anul trecut în octombrie. Și atunci, Liviu Dragnea s-a arătat iritat de reporterii care îl așteptau pe holul din Camera Deputaților și i s-a adresat unuia dintre aceștia, astfel: "Hai în baie, puiule. Hai în baie, îți ies poze ca lumea".



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...