VIDEO Dragnea, ATAC la Iohannis! E atât de imbecil încât o atacă și pe Mădălina Dobrovolschi. „Am stat cu mâna întinsă la Iohannis până mi-a amorțit!” Anunță că el nu va mai călca în palatul Cotroceni!

VIDEO Dragnea, ATAC la Iohannis! E atât de imbecil încât o atacă și pe Mădălina Dobrovolschi. „Am stat cu mâna întinsă la Iohannis până mi-a amorțit!” Anunță că el nu va mai călca în palatul Cotroceni!

Dragnea, ATAC la Iohannis! E atât de imbecil încât o atacă și pe Mădălina Dobrovolschi. „Am stat cu mâna întinsă la Iohannis până mi-a amorțit!” Anunță că el nu va mai călca în palatul Cotroceni! 

„Nu mai vreau să mergem la Cotroceni, decât după prezidenţiale. Eu îl rog (n.r.-Klaus Iohannis) să nu se mai refere la PSD, pentru că nu e treaba dumnealui. Dacă vrea să vorbească de PSD, să se facă membru de partid. Cred, din ce în ce mai mult, că preşedintele Iohannis e implicat politic. Îi spun purtătoarei de cuvânt să nu se mai refere la PSD. Dacă vrea s-o facă, să se înscrie în partid!” „Am stat cu mâna întinsă la Iohannis până mi-a amorțit!”, a mai spus Infractorul răspunzând unei întrebări despre dialogul dintre el și Iohannis.

Dragnea: Nu mai vreau să merg la Cotroceni pentru că nu mai cred în neimplicarea politică a preşedintelui. Îl rog să nu se mai refere niciodată la PSD

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că nu mai vrea să meargă la Palatul Cotroceni, şi nu este un moft, pentru că nu mai crede în neimplicarea politică a preşedintelui Klaus Iohannis. El i-a transmis şefului statului rugămintea de a nu se mai referi niciodată la PSD.

"Nu mai vreau să merg la Cotroceni, şi nu este un moft. Nu mai cred în neimplicarea politică a preşedintelui. Îl rog să nu se mai refere niciodată la PSD. Dacă vrea să se refere la PSD, să se înscrie în PSD, să devină membru PSD", a spus liderul PSD, la finalul CEx.

El a mai spus că nu mai crede în neimplicarea politică a preşedintelui.

"Cred din ce în ce mai mult că preşedintele Iohannis nu rămâne neimplicat politic. (...) Îmi pare foarte rău, nu mai am încrredere. Rugăminte şi pentru doamna purtător de cuvânt - să nu mai facă conferinţe de presă în care să se refere la PSD, ce e bine şi ce nu e bine să facă PSD. Vrea să îşi spuna părerea, semnează o adeziune şi se înscrie la noi", a afirmat Dragnea.

El a mai spus că este deschis la dialog cu Iohannis de doi ani: "Am stat cu mâna întinsă până când am amorţit".

Președintele PSD i-a transmis și purtătorului de cuvânt al președinției, Mădălina Dobrovolschi, să nu mai facă conferințe de presă în care să dea sfaturi PSD. I-a transmis și ei același lucru: să se înscrie în partid dacă vrea să vorbească despre el.

Declarații Dragnea: "Am prezentat colegilor din CEX propunerile pentru miniştri, pentru postul de vicepremier şi ministru Dezvoltare domnul senator Paul Stanescu, pentru ministerul Transporturilor, domnul Felix Stroe si domnul Marius Nica - ministru delegat pentru Fonduri Europene. A fost un vot in unanimitate, cu exceptie la domnul Stanescu, unde domnul Banicioiu a votat impotriva!

Premierul Mihai Tudose a declarat vineri, la finalul ședinței Comitetului Executiv Naţional, că sunt politicieni care profită de lipsa de coordonare din partid.

 Întrebat ce a făcut pentru a funcționa mai bine relația dintre Guvern și partid, Liviu Dragnea, liderul PSD, a spus că s-a discutat asta în ședință.

 „Am stabilit cum se comunică, cum relaționăm fiecare cu colegii noștri. Lucrurile intră pe un făgaș normal”, a spus Liviu Dragnea.

 Întrebat dacă are nemulțumiri cu vreun alt membru al partidului, premierul Tudose a declarat: „Ce am avut de spus, s-a spus”.

„Sunt foarte mulțumit de noua structură din Guvern”, a opinat premierul.

Premierul Mihai Tudose a anunțat vineri, după ședința Comitetului Executiv al PSD, că noul secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, va fi Roxana-Cezarina Bănică. Aceasta fusese numită pe 4 octombrie secretar general adjunct.

Roxana Bănică îi ia locul lui Mihai Busuioc, numit între timp de Parlament în funcția de președinte al Curții de Conturi.

 Roxana-Cezarina Bănică a lucrat mai mulţi în postul de consilier la Cancelaria primului-ministru, însă în guvernul Grindeanu a ocupat funcţia de secretar general în Ministerul Finanţelor.

Funcția de secretar general al Guvernului este una foarte importantă, lucru care s-a putut vedea și în timpul crizei generate de demiterea Guvernului Grindeanu. Toate deciziile Guvernului trec pe la Secretariatul General și nimic nu poate fi publicat în Monitorul Oficial fără semnătura secretarului general.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalistul Pro TV, reținut pentru 24 de ore / Marius Buga este acuzat de o faptă oribilă

2 Greu de digerat / S-a aflat cum l-au prins polițiștii pe jurnalistul Pro TV Marius Buga

3 Jurnalistul Pro TV Marius Buga a fost arestat pentru 30 de zile / Detalii greu de digerat din dosarul de act sexual

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ce coace Ungaria? / Președintele Iohannis, atacat într-un ziar de casă al lui Viktor Orban