VIDEO Dragnea confirmă încă o dată că PSD nu este decât o anexă a securiștilor corupți, vechi și noi!

VIDEO Dragnea confirmă încă o dată că PSD nu este decât o anexă a securiștilor corupți, vechi și noi!

Dragnea confirmă încă o dată că PSD nu este decât o anexă a securiștilor corupți, vechi și noi!

Dragnea: Eu vreau sa spun ca despre statul paralel primele prezentari, mi le-a facut Dancu, primele explicatii despre acest sistem ocult. Din discutiile dese pe care le avea cu baietii de la SRI, Maior, Coldea si restul. Ceea ce mi a spus el initial, s a adeverit, nu mi a spus lucruri nerealiste sau care nu aveau efectiv o reprezentare in realitate.

El mi-a povestit ulterior, el a fost confirmat si de Coldea, ca eu am fost intr o seara la Antena 3, chiar in seara zilei in care ANAF s-a dus la Antena 3. Maior și Coldea impreuna se uitau la mine, si in timpul emisiunii, Kovesi il suna pe Coldea si îi spune ca o sa mi arate ea mie, cum imi permit eu sa merg si sa apar Trustul impotriva dumneaei. Ulterior, si Florian Coldea mi-a confirmat acest telefon nervos. Multe alte discutii care aveau loc, de ex, în dosarul meu cu Referendumul. O mizerie politica de la un cap la altul. Am avut multe discutii in care Vasile Dancu, care era prietenul meu, stiu ca era foarte revoltat si ii certa destul de serios pe cei de la SRI, discutand destul de deschis faptul ca e un dosar politic si ca trebuie sa înceteze practicile astea in care SRI se implica in viața politică și în actiunile Justitiei.

Autoarea interviului e Anca Alexandrescu, fosta consilieră a lui Dragnea.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…