VIDEO Dragnea, cu sclavii TVR după el, în satul din Sibiu unde-a copilărit liderul USR, Dan Barna! Unul făcea grătare, celălalt împărțea materiale electorale

Dragnea, cu sclavii TVR după el, în satul din Sibiu unde-a copilărit liderul USR, Dan Barna! Unul făcea grătare, celălalt împărțea materiale electorale. Platoul de filmare al emisiunii „Viața satului” de la TVR este pregătit pentru a-l găzdui pe liderul PSD, Liviu Dragnea, dar și pe ministrul Agriculturii, Petre Daea. 

Emisiunea se filmează în localitatea Poiana Sibiului, departe de ochii presei locale și a activiștilor civici. În zonă a ajuns azi și liderul USR, Dan Barna. Nu pentru a da ochii cu rivalul său politic, ci pentru a împărți materiale electorale. Acesta a transmis și un live pe Facebook din „grădina copilăriei mele”, relatează Turnul Sfatului.

Dragnea, din nou la emisiunea „Viața Satului”, în ultima duminică de campanie electorală

Liderul PSD, Liviu Dragnea, și ministrul Agriculturii, Petre Daea, vor fi din nou invitații emisiunii „Viața Satului” de pe TVR1, mâine, în ultima duminică din campania electorală înainte de alegerile din 26 mai. Dragnea și Daea au fost invitații și emisiunii „Viața satului” de săptămâna trecută, având un pronunțat caracter de propaganda electorală.

Din imaginile postate pe Facebook de la fața locului, se înțelege că emisiunea „Viața satului” se filmează la pensiunea Casa Bîlcu, cel puțin mașinile TVR sunt parcate acolo. Turnul Sfatului i-a întrebat pe reprezentnații pensiunii dacă șeful social-democraților a avut anumite cerințe față de ei, însă aceștia au refuzat să ofere detalii.

 În preajma platoului de filmare, amenajat într-un peisaj idilic din Mărginimea Sibiului, sfârâie grătarele și se pregătește masa pentru invitați.

 Tot astăzi, în Poiana Sibiului s-a aflat liderul  USR, Dan Barna, cu echipa sa, pentru a împărți materiale electorale în preajma alegerilor europarlamentare din 26 mai. Acesta a transmis un live pe Facebook, în care a menționat că a ținut să se oprească lângă grădina în care a copilărit.

„Suntem în Poiana Sibiului, satul copilăriei mele, satul în care mi-am petrecut 7 ani din viață și apoi vacanțele.

Vreau să vă arăt grădina în care am cele mai frumoase amintiri. Aceasta a fost grădina copilăriie mele. Ăla-i un păr cu pere mici și negricioase care se fac târziu de tot, în toamnă, prin octombrie-noiembrie (…) Aici mâncam măcriș, agrișe. Era un lucru fascinant.

În casa de alături care arată acum ca un fost castel dărâmat sau în stadiu degradat era doctorul. Era o poveste că are o bibliotecă fabuloasă, plină de comori. O priveam ca o provocare (…)

Venind astăzi în Poiana Sibiului și distribuind materiale cu Alianța USR PLUS am ținut să revăd această grădină a copilăriei mele”, a spus Dan Barna în live.

L-am întrebat pe Dan Barna dacă s-a întâlnit cu liderul PSD sau l-a văzut în Poiana Sibiului. „Împreună cu echipa USR PLUS Sibiu am luat Poiana Sibiului la pas și am vorbit cu poienarii despre obiectivele USR PLUS și să voteze pe 26 mai Alianța 2020 USR PLUS, o bucată de bine pentru România, care are pe listă cei mai competenți candidați pentru Parlamentul European.

Nu ne-am întâlnit cu Liviu Dragnea, a venit să marcheze doar locul pentru campanie, nu a îndrăznit să iasă la discuții cu poienarii. Colegii l-au văzut la pensiune. Putem să îi transmitem noi ce au zis cei din Poiana: “Așa nu se mai poate”.”, ne-a răspuns președintele USR.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Veștile triste încep să se confirme! Conducerea Chinei a trimis 40 de incineratoare mobile în Wuhan

2 PSD a intrat cu capu-n laț? Cale deschisă spre anticipate. Președintele a trecut la comandă

3 Ape tulburi în PNL! Atac fără precedent al fratelui consilierului prezidențial Andrei Muraru!

4 VIDEO „Sunt baron, ce mai vreţi, da, baron local!” Tractoristul Stănescu loveşte o jurnalistă peste telefon

5 BREAKING Atac armat în Germania. Poliția confirmă cel puțin opt morți

recomandări

Te ia DNA: Chirica Daniel Claudiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dormitorul lui van Gogh e de închiriat pe Airbnb