VIDEO Dragnea, declarații demente despre drama Colectiv! Bă, imbecilul dracului, dacă ai tu date că a fost altceva de ce nu le prezinți public?

VIDEO Dragnea, declarații demente despre drama Colectiv! Bă, imbecilul dracului, dacă ai tu date că a fost altceva de ce nu le prezinți public?

Dragnea, declarații demente despre drama Colectiv! Bă, imbecilul dracului, dacă ai tu date că a fost altceva de ce nu le prezinți public? Dragnea, despre Colectiv: Pentru mine nu este clar ce s-a întâmplat acolo. Poate am citit invenții.
Dementul a făcut marți declarații care pot fi interpretate că el crede în teoria conspirației, potrivit căreia incendiul de la Colectiv a fost pus. „Poate lucruri pe care le-am citit sunt prostii sau invenții”, s-a apărat el.


Președintele PSD a spus că cei care au murit în urma încendiului din Colectiv ar fi fost „uciși”.

„Am o mare durere că România a primit acea lovitură. Zeci de copii au fost ucişi în acea noapte. Nu știu dacă până la urmă s-a descoperit adevărul, pentru că sunt atât de multe variante pe piaţă. Le doresc putere, să trăiască cu această durere. Familiilor celor care au murit le transmit condoleanțe și poate acest eveniment nu mai e folosit politic de nimeni”, a spus Dragnea.

„Ceva i-a ucis. N-am de unde să știu”, a adăugat el.

„Nu vreau să răscolesc durerea familiilor acelor copii. Nu cred că lucrurile sunt limpezi”, a insistat Dragnea.

Întrebat dacă sistemul medical românesc ar face față acum unei tragedii de asemenea proporții, el a spus că „sper să nu mai avem așa ceva, nicio țară din lume nu este pregătită pentru tragedii de genul ăla”.

„Dacă se va întâmpla, sper să fim pregătiți”, a subliniat liderul PSD.

„Pentru mine nu este clar ce s-a întâmplat acolo. Poate lucruri pe care le-am citit sunt prostii sau invenții. Dar poate nu e clar pentru mine”, a mai spus Liviu Dragnea.

Astăzi, premierul Viorica Dăncilă a fost întrebată de jurnalişti dacă are un mesaj pentru victimele din Colectiv, însă nu a răspuns întrebării şi a plecat.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria