VIDEO Dragnea, intervenție stranie, în miez de noapte, la Antena 3! Care-o fi secretul cu israelienii care-au făcut pe consultanții pentru PSD?

VIDEO Dragnea, intervenție stranie, în miez de noapte, la Antena 3! Care-o fi secretul cu israelienii care-au făcut pe consultanții pentru PSD?

Dragnea, intervenție stranie, în miez de noapte, la Antena 3! Care-o fi secretul cu israelienii care-au făcut pe consultanții pentru PSD?

Antena 3 și-a manipulat idioții, duminica noapte, cu pasaje dintr-un fake prezentat drept sesizarea penala depusa de Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila. Conform Antena 3, Orban ar fi facut referire in „document” si la cei trei consilieri israelieni care au lucrat pentru PSD in campania electorala.

Foarte straniu, aproape de miezul nopții, Dragnea a cerut sa intervina.

Conform „documentului” prezentat de Antena 3, premierul este acuzat ca a intrat in contact direct cu reprezentanti ai statului Israel, deci ai unei „puteri straine”, asa cum este evidentiat in textul așa-zisei sesizări, prin intermediul unor agenti straini, mai exact trei consultanti angajati de PSD: Moshe Klughaft, Sefi Shaked, Asaf Einsin.

 Cei trei israelieni au lucrat pentru PSD, in calitate de consilieri, în timpul alegerilor parlamentare din 2016.

Dragnea a insistat sa intre in direct, noaptea tarziu, pentru a da explicatii.

„S-a vorbit foarte mult despre acei trei oameni, cetateni israelieni. Primul lucru pe care vi-l pot spune este ca eu ii stiu de oameni respectabili si n-am niciun fel de dubiu ca nu sunt asa. Ei lucreaza cu sefi de state, cu partide din diverse tari. Noi am avut contract cu acesti domni pentru alegerile parlamentare si, in decembrie 2016, s-a incheiat. Nu mai avem niciun fel de contract, niciun fel de colaborare cu ei”, a spus Liviu Dragnea.

El a adaugat ca „intentionam sa luam legatura cu ei si sa colaboram si la alte alegeri”.

„Nu cred ca acea plangere penala e facuta de Ludovic Orban. Orice procuror care are o bruma de respect pentru profesie nu poate da curs acelei solicitari. Ei nu am facut nicio ilegalitate, doamna Dancila nu a facut nicio ilegalitate. Premierul nu va demisiona”, a adaugat seful PSD.

Liderul PSD a precizat ca nu crede ca premierul Viorica Dancila a vorbit vreodata cu cei trei.

„Daca Orban are o problema, sa ma acuze pe mine de inalta tradare”, a adaugat Dragnea.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa