VIDEO Dragnea, interviu cu Anca Alexandrescu! PSD, în pragul imploziei!

VIDEO Dragnea, interviu cu Anca Alexandrescu! PSD, în pragul imploziei!

Realitatea TV  anunță că va difuza, joi, la ora 18.00, primul interviu cu Liviu Dragnea după 396 de zile de detenție. Interviul este realizat de Anca Alexandrescu, unul dintre apropiații fostului lider PSD.

Liviu Dragnea a fost condamnat, pe data de 27 mai de Înalta Curte la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Copilului Teleorman.

Fostul lider PSD își ispășește pedeapsa la penitenciarul Rahova.

Anca Alexandrescu a fost consiliera lui Liviu Drangea la cabinetul de președinte al Camerei Deputaților. Dragnea a mutat-o la Guvern, pe postul de consilier al Vioricăi Dăncilă.

După condamnarea fostului președinte al PSD, Dăncilă a demis-o. Despre Anca Alexandrescu se spunea că este omul care o controlează pe Viorica Dăncilă, a dezvăluit  Digi24.ro

Potriviti sursei citate, atitudinea agresivă a Ancăi Alexandrescu ar fi deranjat-o pe Viorica Dăncilă. „Anca este una dintre cele mai rele persoane pe care le-am întâlnit în viaţă“, s-ar fi plâns Viorica Dăncilă unor apropiaţi din Guvern.

De asemenea, fostul premier o suspecta pe Anca Alexandrescu că i-ar fi inserat în mod intenţionat greşeli în discursuri tocmai pentru a-i distruge imaginea, astfel încât să nu devină o ameninţare pentru Liviu Dragnea.

Anca Alexandrescu a mai coordonat comunicarea şi pentru foştii premieri Adrian Năstase şi Victor Ponta, dar s-a ocupat şi de imaginea fostului primar general al Capitalei, Sorin Oprescu.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA