VIDEO Dragnea, interviu din închisoare: PSD nu mai e perceput ca partid de forță și opoziție foarte serioasă/Sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparație

VIDEO Dragnea, interviu din închisoare: PSD nu mai e perceput ca partid de forță și opoziție foarte serioasă/Sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparație

Interviul cu Dragnea, o bășină expirată! Aceleași obsesii ale unui imbecil care a ajuns să măture prin garajul de la Rahova!

Liviu Dragnea a atacat voalat actuala conducere a PSD în primul interviu dat din închisoare și difuzat (prima parte) de Realitatea PLUS. El a spus că ”PSD nu mai e perceput ca partid de forță și opoziție foarte serioasă” și a spus că Iohannis și PNL au nevoie de el ca adversar în campania electorală. Dragnea a spus că ”dosarul Teldrum e resuscitat pentru campania electorală” și a spus că a fost condamnat nevinovat în dosarul angajărilor fictive.

În interviul făcut la Penitenciarul Rahova, Dragnea a continuat acuzațiile despre presupul stat paralel și a spus că Vasile Dâncu e cel care i-a dat primele informații despre acesta. Deși a continuat acuzele despre statul paralel care s-ar fi implicat în justiție și viața politică, Dragnea a relatat o presupusă discuție cu Florian Coldea despre Laura Codruța Kovesi.

Autoarea interviului e Anca Alexandrescu, fosta consilieră a lui Dragnea.



Declarațiile lui Liviu Dragnea:

Rep. Mi-a fost dor să vă văd

Dragnea: Și mie mi-a fost dor. Uite, sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparație. Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-a reparat

Dragnea: Actuala putere, această forță politică, a mers în toate campaniile cu un mesaj anti-cineva. Sunt convins că și acum vor merge la fel. E greu să meargă cu mesaj anti-PSD, pentru că PSD nu mai e perceput ca partid de forță și opoziție foarte serioasă

Rep: Vă văd că zâmbiți, dar nu e zâmbetul dvs

Dragnea: Anca, sa nu uitam unde sunt, oricine zambeste aici, zambeste amar. Dar asta nu inseamna ca m au ingenuncheat sau m-au frant. Asta nu se va intampla. Cu toate ca ei, tot anul asta, nu m au lasat in pace. M-au condamnat TOTAL NEVINOVAT, m-au adus aici, si uite domne l-am scos din viata politica si e suficient. A fost doar un simplu fapt, ca doar intr un an si o luna, 13 luni, eu n am avut voie sa vbesc cu presa.

Rep. Mi-e dor să vorbesc cu dvs. despre politică

Dragnea: Iohannis nu are acum un adversar care să-i combată toate accesele și atitudinile dictatoriale. De ce să iasă unul în piață și să vorbească săptămânal la TV despre lucruri evidente? Mi se ia dreptul la comunciare, la a vorbi liber pentru a nu deranja. Acum, majoritatea îi ciugulesc din palmă. Mai apar din când în câdn niște semne, acțiuni timide de contre, de a nu fi de acord, dar în final toată lumea devine înțeleaptă și cu multe plecăciuni se merge înainte.

Rep: Vasile Dancu, ati spus ca va e prieten.  A zis într0un interviu la Cristoiu ca erati foarte speriat si obsedat de problema pe care o aveati si s-a distrus partidul ca dvs aveati senzatia ca nu era corecta condamnarea si aveati niste consilieri care va alimentau ca premierii erau scaparați de statul paralel si traiati cu obsesia asta.

Dragnea: Eu n-am citit. Mi-a citit Irina din interviu. Eu imi asum faptul că l-am considerat unul din cei mai buni prieteni, am tinut enorm, si ma feresc sa vorbesc urat. Dar atunci am avut niste reactii destul de interesante. Eu vreau sa spun ca despre statul paralel primele prezentari, mi le a facut Dancu, primele explicatii despre acest sistem ocult. Din discutiile dese pe care le avea cu baietii de la SRI, Maior, Coldea si restul. Ceea ce mi a spus el initial, s a adeverit, nu mi a spus lucruri nerealiste sau care nu aveau efectiv o reprezentare in realitate.

El mi a povestit ulterior, el a fost confirmat si de Coldea, ca eu am fost intr o seara la Antena 3 chiar in seara zilei in care ANAF s a dus la Antena 3, eram cu Tariceanu. Maior și Coldea impreuna se uitau la mine, si in timpul emisiunii, Kovesi il suna pe Coldea si îi spune ca o sa mi arate ea mie, cum imi permit eu sa merg si sa apar Trustul impotriva dumneaei. Ulterior, si Florian Coldea mi a confirmat acest telefon nervos. Multe alte discutii care aveau loc, de ex, în dosarul meu cu Referendumul. O mizerie politica de la un cap la altul. Am avut multe discutii in care Vasile Dancu, care era prietenul meu, stiu ca era foarte revoltat si ii certa destul de serios pe cei de la SRI, discutand destul de deschis faptul ca e un dosar politic si ca trebuie sa înceteze practicile astea in care SRI se implica in viața politică și în actiunile Justitiei.

Rep: S-a redezgropat dosarul Teldrum, am vazut ca îl vor aduce cu mandat pe Vasile Dancu sa dea declaratii. E presat el?
Dragnea: Eu sper sa nu, dar chiar nu am de unde sa stiu nici ce ganduri are, nici ce obiective are. În schimb, eu, indiferent ce a spus el, nu ma dezic de el, pentru ca eu nu pot sa sterg cu buretele atatea discutii avute cu un om la care am tinut foarte mult.

Dragnea: Mâine sunt citat la DNA în dosarul Teldrum. E resucitat brusc, înainte de campania electorală, ca să se dezbată despre acest dosar. Nu prea știu de ce sunt acuzat. E vorba de două drumuri. Am inteles ca ar fi ramas doar un drum, dar o sa vad maine, drumurile există. Deci practic eu sunt acuzat că în timpul mandatului meu s-au facut două drumuri.

Dragnea: Și domnul Șova s-a trezit si el ca trebuie sa faca niste denunturi si bineinteles ca vrea si el sa dea testul cu detectorul de minciuni. Și dupa ce s-a intamplat cu Nitulescu dupa ce initial a zis DA, in fata aparatului a zis ca renunta, asta doar asa ca niste informații.

Rep: Vad ca e un interes deosebit si pentru dvs, si Irina am vazut ca ea a fost subiect de presa…
Dragnea: Da, am vazut si eu, acum si chestia asta cu Irina, nu e persoana publica. N-are nici o obligatie sa dea informatii, e ca si cum ar veni la tine sa te intrebe doi insi, dar ce face doamna aici, de unde, cum ce… Nu stiu.. o sa spuna si ea la un moment dat. Cred ca trebuie sa faceti o discutie, dar eu cred ca disperarea e destul de mare daca a ajuns sa se ia de nimic, ca parintii ei au avut un apartament pe care l-au vandut.

Rep: Va astepti ca in perioada următoare sa fiti folosit în campania electorală?

Dragnea: Sigur că o să fiu folosit, clar. E străvezie strategia, e limpede. Nu s-a mai operat demult în acest dosar. Eu chiar i-am spus Irinei că în această vară vor ieși pe piață cu ceva, eventual cu Teldrum, pentru ca nu au ce sa spuna.


Sâmbătă, 27 iunie, se împlinește un an și două luni de la încarcerarea lui Liviu Dragnea, după ce a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Asistență Socială Teleorman. În tot acest timp, fostul lider al PSD a avut mai multe încercări eșuate de a ieși de la Rahova, introducând în instanță căi extraordinare de atac. A fost adus de mai multe ori în fața magistraților, unde a susținut că stă nevinovat în închisoare.
 




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina