VIDEO Dragnea și-a pus „paznicul de la grădină” PREFECT la Teleorman!

VIDEO Dragnea și-a pus „paznicul de la grădină” PREFECT la Teleorman!

Îndrăzniți să credeți că un fost paznic la primărie a ajuns prefect de Teleorman! Așa descrie ziarul local Liber în Teleorman  proaspăta numire de la Teleorman. Guvernul l-a numit astazi pe Florinel Dumitrescu prefect al judetului Teleorman, in locul lui Liviu Dumitrascu. Florinel Dumitrescu a fost "agent comunitar" la Politia Comunitara din Alexandria in perioada 2006-2008, in timp ce era si student la Drept la Universitatea Ecologica. Florinel Dumitrescu a inceput facultatea la 37 de ani.

Inainte de a fi agent comunitar, Florinel Dumitrescu a fost comandant de grupa in Corpul Gardienilor Publici Teleorman (1994 - 2006), potrivit biografiei de pe site-ul Senatului Romaniei. El a devenit senator in 2012 dupa ce a candidat pe listele PPDD.

Dupa ce a terminat Facultatea de Drept, a fost angajat Consilier Juridic la Politia Comunitara Alexandria si apoi la Primaria Alexandria.

In 2009 a terminat si un master in Stiinte Penale si Criminalistica la Universitatea Ecologica Bucuresti.

Teleorman este fieful lui Liviu Dragnea, presedintele PSD.

VIDEO Imagini cu Florinel Dumitrescu din campanie electorala 2012

Liber în Teleorman:  Îndrăzniți să credeți că un fost paznic la primărie a ajuns prefect de Teleorman! 

Cuvintele sunt prea vagi pentru a putea exprima pe deplin șocul pe care îl resimțim noi, de când am aflat că Florinel Dumitrescu e prefect de Teleorman. E ca și cum cineva ar vrea să își bată joc de noi și o face așa, pe față, fără ocolișuri, lovindu-ne obrajii, în timp ce ne privește în ochi. E ca și cum am trăi în idiocrație, nu în democrație, și doar noi înțelegem asta, cu toată disperarea aferentă. Da, în mod normal, am fi scris un articol la mișto, menit să ne facă să râdem, ca să uităm de tragismul situației. Dar e prima dată când nu putem scrie la mișto despre ceva. E prima dată când nu putem fi obiectivi nici măcar o clipă. Cine e Florinel Dumitrescu? În mod cert, nu e Nițulescu, nu e Carmen Dan, nu e Izină… Nu! E mult mai lipsit de însușiri, bune sau proaste, decât toți aceștia la un loc. Izină era semi-analfabet, Nitulescu era malefic, Carmen Dan era ipocrită, dar fiecare avea un fel de calitate. Fie erau oameni cu intenții bune, fie erau iubitori de artă, fie erau inteligenți, fie știau să joace niște cărți cu o anumită abilitate.

Florinel Dumitrescu este nimeni. Este un fost paznic al Primăriei Alexandria, pus pe liste la mișto de către Liviu Neagu pe vremea PP-DD și ajuns senator, după redistribuire, fapt care l-a șocat teribil chiar și pe el. De altfel, prietenii lui râdeau la acea vreme de el cu multă patimă, căci săracul Florinel n-a crezut multă vreme că e senator. Apoi, când se mai întorcea prin județ, ne spunea cât îi place Parlamentul, acea clădire mare, cu multe încăperi, în care se tot rătăcește. Și-a încheiat mandatul de parlamentar și a devenit șef peste polițiștii locali. N-a mai zis nimeni nimic, pentru că, într-un fel, era corect față de el să i se dea un post de șefuleț pe undeva, ca să nu râdă familia de el. Dar de aici și până la numirea lui în funcția de prefect al județului Teleorman e o cale atât de lungă, încât noi, pur și simplu, credem că Dragnea și-a propus să ne arate toată șleahta de slugi, în toată splendoarea ei. Păi, dragă Liviu Dragnea, noi ziceam că poate pui și tu în funcție slugi mai competente. Pe Mihai Putineanu de ce nu l-ai pus prefect? Și da, trăim un sentiment de stranietate și de regret. Căci am făcut atâtea glume pe seama lui Nițulescu sau a Danielei Carmen Dan, fără să bănuim măcar că se poate ajunge la așa ceva. Iar noi de Florinel Dumitrescu nu putem nici măcar râde. Că e ca și cum ai face mișto de faptul că un invalid nu poate să meargă. De ce te stergi tu, Liviu Dragnea, pe picioare cu județul care te-a făcut om mare? Ori crezi că toate astea nu se vor plăti într-o zi? Și totuși… până în ziua aceea, puteai numi prefect o slugă capabilă să scrie…


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…