VIDEO Dragnea, URMĂRIT PENAL! CIRC la DNA! Cățeii lui Dragnea au venit să-l susțină pe INFRACTOR!

VIDEO Dragnea, URMĂRIT PENAL! CIRC la DNA! Cățeii lui Dragnea au venit să-l susțină pe INFRACTOR!

 9:30 - Liderul PSD, Liviu Dragnea, a ieşit de la DNA după aproximativ o jumătate de oră de audieri. Deși când a sosit a spus că va face declarații la ieșire, acest lucru nu s-a întâmplat. Conform surselor Digi24, Dragnea a fost citat la DNA în calitate de suspect într-un nou dosar, al treilea, privind fapte de corupţie, iar una dintre acuzații este abuzul în serviciu.

Dragnea, urmărit penal în dosarul Tel Drum. Tocmai a ieșit. E groasă rău! Au început audierile în Dosarul TelDrum la DNA. Liviu Dragnea, a ajuns în această dimineață la DNA, după ce a fost citat ca suspect de procurori într-un dosar de corupţie, informaţie confirmată de liderul PSD. Liviu Dragnea nu a declarat nimic la sosirea la sediul Direcției Naționale Anticorupție. De asemenea, șeful social-democraților a fost aplaudat frenetic de cei aproximativ 50 de susținătorii ai săi în momentul în care a coborât din mașină.

Marian Fișcuci, primul proprietar, este și el audiat. Potrivit avocaților săi, Liviu Dragnea va pleca de la sediul DNA cu o nouă calitate, aceea de suspect. Iar conducerea DNA va solicita Parlamentului începerea urmăririi penale și reținerea. Pentru acuzații de abuz în serviciu, spălare de bani și constituire de grup infracțional organizat.

Comisarul.ro vă va ține la curent pe parcursul zilei cu evenimentele:

09.30 Dragnea, urmărit penal în dosarul Tel Drum. Tocmai a ieșit. E groasă rău!

 Liderul PSD, Liviu Dragnea, a ajuns la DNA, luni dimineaţă, el fiind aşteptat de aproximativ 50 de membri de partid, între care vicepremierul Paul Stănescu, deputatul Claudiu Manda şi Marian Neacşu, secretarul general al partidului, care a spus că „orice coleg aflat în impas are nevoie de susţinere”. Anunţul privind audierea lui Dragnea de către procurorii anticorupţie a fost făcut chiar de el cu o zi în urmă, fără însă a preciza în ce dosar a fost chemat.

Liderul PSD a ajuns la DNA în jurul orei 8.50, spunând că va face declaraţii la ieşire.

El a fost aşteptat de către un grup de aproximativ 50 de susţinători, membri ai partidului, care s-au adunat la DNA încă din jurul orei 8:00. Liderul PSD a fost primit cu aplauze de către aceştia.

Printre cei care au venit la DNA să îl susţină pe Dragnea se află vicepremierul Paul Stănescu, secretarul general al PSD, Marian Neacşu, deputatul Claudiu Manda, şef al Comisiei parlamentare pentru controlul SRI. Ei au susţinut că nu au vorbit cu Liviu Dragnea despre intenţia lor de a veni să îl susţină la DNA.

„Credem că orice coleg aflat în impas are nevoie de susţinere şi o vom acorda tuturor. Ne-am întâlnit ieri la TSD si acolo am decis să fim prezenţi. Este vorba de un coleg, preşedintele partidului şi primează prezumţia de nevinovăţie şi noi vom fi alături de dumnealui. (...) Am venit să îl susţinem pe preşedintele nostru, nu am venit să luăm cu asalt, vom avea o manifestare cât se poate de paşnică”, a spus Marian Neacşu.

La rândul lui, vicepremierul Paul Stănescu a spus că a venit în calitate de senator, pentru a-l susţine pe Liviu Dragnea.

„Sunt aici în calitate de senator, în semn de solidaritate cu preşedintele Camerei Deputaţilor, preşedinte al partidului”, a afirmat Paul Stănescu.

La DNA a venit pentru a-l susţine pe Dragnea şi Claudiu Manda.

„La ultimele două participări la ICCJ nu ar fi trebuit să fie admonestat şi batjocorit. (...) Nu am venit sa creăm presiune. Nu am votbit acest lucru cu dumnealui”, a afirmat deputatul Claudiu Manda.

În faţa sediul PSD se află şi câţiva contestatari ai lui Dragnea supravegheați de forţe de ordine impresionante.

Conform unor surse Digi24, Dragnea a fost chemat în calitate de suspect.

08.51 Liviu Dragnea a sosit la DNA, iar susținătorii săi l-au întâmpinat cu aplauze. Președintele PSD a refuzat să facă declarații presei. Conform unor surse Digi24, Dragnea a fost chemat în calitate de suspect.

08.47 Sunt aproape 50 de pesediști la sediul DNA!

08.46 La DNA a ajuns și Paul Stănescu, vicepremier al Guvernului României! Dar și țiitorul Olguței Vasilescu, Claudiu Manda. Șeful Comisiei de control SRI!

8.33 Circ la sediul DNA! Un grup de 40 de căței pesediști, în frunte cu Marian Neacșu, a venit să-l susțină pe Infractor!

08.15 Marian Fișcuci, fost coleg de liceu al lui Liviu Dragnea și primul patron al firmei TelDrum, a ajuns luni dimineață la sediul DNA pentru a fi audiat de către procurori.














Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...