VIDEO Dragneo, ne spui și nouă ce culori are pe piept cetățeanul român Shhaideh, NERUȘINATULE?

VIDEO Dragneo, ne spui și nouă ce culori are pe piept cetățeanul român Shhaideh, NERUȘINATULE?

Președintele PSD, Liviu Dragnea, spune că soțul lui Sevil Shhaideh, propusă pentru funcția de premier, nu reprezintă „un risc” pentru securitatea națională a României. Potrivit Rise Project, Akram Shhaideh este un susținător al regimului Bashar al-Assad din Siria. Mai mult, într-o declarație foarte agresivă, el a spus joi că soțul prietenei lui musulmane este cetățean român de 4 ani. De asta este așa mândru cu culorile steagului sirian pe piept? Băi, nenorocitule, ție nu îți e rușine? După ce că ți-ai bătut joc de postul sfânt al Crăciunului încercând să ne bagi pe gât o musulmană, acum ne mai dai și lecții?

Akram Shhaideh, soțul lui  Sevil Shhaideh propunerea de premier a PSD și ALDE, apare într-o înregistrare video din 2012 prezent într-o emisiune la televiziunea oficială siriană, unde laudă regimul dictatorial al lui Bashar al Assad și afirmă că luptă împotriva propagandei occidentale. 

Shhaideh a făcut parte dintr-o delegație de sirieni din România invitată în Siria de regimul lui Bashar al Assad.  Delegația a manifestat solidaritate cu poporul sirian și conducerea oficială și s-a declarat împotriva conspirației occidentale. El a purtat în emisiunea respectivă o insignă cu culorile drapelului sirian.

„Primeam telefoane de la prieteni din România care mă întrebau: ce se întâmplă aici? Nimic nu se întâmplă. Pe alte canale ca BBC sau France 24, destul de populare, arătau că se întâmplă lucruri aici. Şi eu le spuneam prietenilor mei că, de fapt, nu asta e realitatea” declara Akram Shhaideh la o televiziune siriană, în 2012.

De la min 29 Akram Shhaideh:

Akram Shhaideh este un loial al regimului sirian, au precizat pentru Flux24.ro  sirieni stabiliți în România.

Liviu Dragnea a cerut serviciilor secrete românești să spună dacă există vreo problemă legată de soțul premierului propus.

„Cred că serviciile secrete ar trebui să aibă o poziție foarte clară dacă există vreo problemă de securitate sau vreo altă problemă în ceea ce privește această nominalizare. Altfel o să consider că aceste zvonuri pleacă de la ei. Și chiar le cer public și prietenește, că ne cunoaștem”, a spus șeful PSD, răspunzând la întrebările jurnaliștilor.

Întrebat dacă acest subiect ar trebui discutat și în comisia SRI din Parlament, Liviu Dragnea a răspuns: „Auziți? Mai avem să discutăm la NATO despre soțul doamnei Shhaideh. Râde lumea de noi. Noi vrem guvern. Românii au votat. Vor să-l pună, bine. Nu vor să-l pună, mergem în altă parte”.

Liviu Dragnea a amintit că Sevil Shhaideh a fost membru al Guvernului și atunci nimeni nu a considerat că este un risc la adresa securității naționale. Ea a ocupat funcția de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării și apoi a fost titulara acestui portofoliu, după demisia lui Dragnea.

„Soțul doamnei Shhaideh e cetățean român. Eu sunt sigur că toate insituțiile nu acordau cetățenie unui om dacă era o problemă. Eu îl cunosc, e un om foarte serios, foarte bine pregătit, liniștit. Am auzit câteva alegații inclusiv la un fost președinte care bate câmpii. Nu există niciun fel de vulnerabilitate”, a mai spus Liviu Dragnea.





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...