VIDEO Drulă: Plec din cauza unui premier iresponsabil şi incapabil să înţeleagă ce înseamnă conducerea unui Guvern

VIDEO Drulă: Plec din cauza unui premier iresponsabil şi incapabil să înţeleagă ce înseamnă conducerea unui Guvern

Cătălin Drulă şi-a depus marţi dimineaţa demisia din funcţia de ministru al Transporturilor şi Infrastructurii şi a anunţat că pleacă de la acest minister din cauza "unui premier iresponsabil şi incapabil să înţeleagă conducerea unui Guvern".

"În această dimineaţă mi-am depus demisia din funcţia de ministru al Transporturilor şi Infrastructurii. Plec astăzi de la un minister la care am muncit zi şi noapte cu pasiune pentru infrastructura României. Plec din cauza unui premier iresponsabil şi incapabil să înţeleagă ce înseamnă conducerea unui Guvern, un premier despre care am spus odată ca e un zombi politic şi care nu înţelege că e terminat politic. Da, Florine, s-a terminat! Te agăţi de putere, dar România nu te mai vrea", a declarat, marţi, în conferinţa de bilanţ, Cătălin Drulă.



Acesta a precizat că a venit "din pasiune şi mai ales cu pasiune" la MTI şi a muncit până în ultimul moment alături de echipa sa.

"Am făcut treabă până în ultimul moment, până când nu s-a mai putut din cauza unui şef de guvern toxic pentru România. Închei acest mandat, această etapă, cu fruntea sus şi cu mândria a tot ceea ce am realizat alături de echipa mea. Eu nu sunt omul bilanţurilor, mie îmi place să construiesc, să stau în prezent şi să mă gândesc la viitor, să creez lucruri bune şi să vorbească faptele despre mine", a transmis ministrul Transporturilor.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...