VIDEO „Du-te-n morții mă-tii!”. Deputat PSD, comportament de interlop, a dat să lovească un protestatar

VIDEO „Du-te-n morții mă-tii!”. Deputat PSD, comportament de interlop, a dat să lovească un protestatar

Deputatul PSD Vasile Cîtea l-a injurat, sambata, pe unul dintre protestatarii care il huiduiau dupa fuga lui Liviu Dragnea de la Teatrul Luceafarul. La un moment dat, Cîtea a fost la un pas sa il loveasca pe un alt protestatar.

Iata inregistrarea incidentului. La minutul 00.24, Cîtea il injura precum interlopii pe un protestatar, iar la minutul 01.50 este momentul in care Cîtea, fost boxer, este la un pas sa-l loveasca pe un alt protestatar.

Deputatii PSD Vasile Cîtea si Tudor Ciuhodaru au plecat pe jos de la intalnirea cu Dragnea, care a avut loc in Teatrul Luceafarul. Ei au fost huiduiti de zeci de protestatari. Ciuhodaru, mai repede de picior, a disparut cu repeziciune de langa protestatari, insa Cîtea a ramas sa ii infrunte.

 „Du-te-n mortii ma-tii!”, i-a spus Cîtea unui protestatar.

„Jegosilor”, au strigat protestatarii. „V-ati tuns toti asa ca puscariasii”, i s-a reprosat lui Citea.

„De ce plecati ca niste sobolani?”, l-au intrebat protestatarii pe deputatul PSD. „Suntem cu voi, ce am furat eu? Ce ti-am luat eu tie?”, a replicat îitea.

„Bai, sluga proasta”, a venit raspunsul unui alt protestatar. „Ce ati facut pentru Moldova? La puscarie!”, au spus alti manifestanti.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”