VIDEO După ce imbecilul de Tudose a făcut o gafă în direct, pe site-ul Guvernului a fost cenzurată la montaj

VIDEO După ce imbecilul de Tudose a făcut o gafă în direct, pe site-ul Guvernului a fost cenzurată la montaj

După ce imbecilul de Tudose a făcut o gafă în direct, pe site-ul Guvernului a fost cenzurată la montaj. Sarbatoare mare in Romania, miercuri, dupa ce presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a propus, in timpul discursului anual despre starea UE, organizarea unui summit european istoric la Sibiu, chiar a doua zi dupa iesirea Marii Britanii din blocul comunitar.

Si cum la Palatul Victoria era programata sedinta de guvern, premierul Tudose a ales sa-si comunice live bucuria pentru acest eveniment, desigur, in stilu-i caracteristic ce imbina limbajul colocvial cu ironiile de Brăila.

Asadar, Tudose s-a avantat in felicitari in stanga si-n dreapta pentru toti membrii Guvernului si in general pentru toti romanii care au facut posibila aceasta realizare. Doar ca de emotie a incurcat Comisia Europeana cu Consiliul European.

"Vreau sa remarc astazi si sa felicit toti membrii Guvernului si pe toti romanii, practic, care au facut posibil ca in mesajul anual al presedintelui (a facut o pauza de cateva momente, sa fie sigur ca nu face vreo gafa) Consiliului European (si a venit si gafa), domnul Jean-Claude Juncker, a facut referire la Romania si numai pozitiv.

Este un mesaj extraordinar, este prima data cand Comisia Europena nu ne critica si apreciaza demersurile pe care le-am facut noi, cu totii. Romania este eroina acestei povesti", a spus Tudose.

In inregistrarea postata pe contul de Facebook al Guvernului Romaniei, momentul de circa 60 de secunde a fost insa "editat" rapid, desi transmisiunea a fost in direct.

Se poate vedea trecerea respectiva, in secundele de la 01:58 la 02:00.

Iata, mai jos, inregistrarea completa, iar momentul respectiv porneste de la minutul 00:56:

 

In urma cu doua luni, la putin timp dupa investirea in functie, premierul Mihai Tudose s-a intalnit la Bruxelles cu Jean-Claude Juncker, dar si cu Donald Tusk, presedintele Consiliului European. Asadar, nu putem sa-l banuim pe seful Executivului ca habar nu are cu cine se intalneste.

Dar ceea ce este clar insa din aceasta poveste este ca la Guvern cei de la Departamentul de Comunicare sunt in alerta, cu vigilenta la nivel maxim si pregatiti de interventii de urgenta cum sefu' face vreo gafa.

De mentionat ca de cateva zile seful Departamentului pentru strategii guvernamentale este fosta vedeta Antena3, Felix Rache. In atributiile departamentului intra, printre altele, strategia de comunicare interna si internationala a Guvernului si premierului.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Zvon...

3 „Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei și s-o pui acolo pe masă!"

4 Așa o fi?

5 S-ar putea să nu mintă! / Dragnea spune că Ordonanța 13 a fost ideea lui Marian Neacşu și a lui Marcel Ciolacu