VIDEO E sănătos tun, nu-i așa?/Putin, surprins tușind de zeci de ori în timpul unei declarații făcute în Iran

VIDEO E sănătos tun, nu-i așa?/Putin, surprins tușind de zeci de ori în timpul unei declarații făcute în Iran

Kremlinul a afirmat joi că președintele rus Vladimir Putin se află într-o stare de sănătate bună, respingând zvonurile potrivit cărora acesta nu se simte bine, transmite Reuters.

Vladimir Putin spune că a răcit în IranFoto: Kommersant Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Purtătorul său de cuvânt, Dmitri Peskov, a declarat reporterilor că au existat speculații în Occident cu privire la sănătatea președintelui în ultimele luni, dar că informațiile potrivit cărora acesta ar fi bolnav nu sunt „decât niște făcături".

„Totul este în regulă cu sănătatea sa", a afirmat Peskov, ca răspuns la o întrebare în cadrul briefingului său zilnic.

„Știți că specialiștii în informații ucraineni, precum și cei americani și britanici, au aruncat în ultimele luni diverse falsuri despre starea de sănătate a președintelui - nu sunt decât făcături", a adăugat el.

Putin a tușit de numeroase ori în timpul unei apariții publice de miercuri, iar liderul de la Kremlin a dat vina pe o răceală cu care s-a ales în timpul vizitei din Iran.

Președintele rus a tușit înfundat de câteva zeci de ori în timpul unei declarații făcute în capitala iraniană, pe rețelele de socializare devenind viral un clip în care sunt selectate doar momentele în care Putin tușește:

„A fost foarte cald ieri în Teheran, plus 38 (de grade Celsius), iar aerul condiționat era foarte puternic acolo. Așa că îmi cer scuze", a declarat Putin, în vârstă de 69 de ani, citat.

Atenția întregii lumi asupra stării sale de sănătate s-a intensificat în ultimele luni. S-a discutat mult despre întâlnirile cu oficiali ruși și străini puși să stea, din motive de precauții anticovid, la celălalt capăt al unor mese lungi și au apărut și speculații privind o posibilă boală gravă a liderului rus. De asemenea, în unele imagini publice s-a văzut un mers mai rigid al lui Putin.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante