VIDEO „E urâtă, mă!”

VIDEO „E urâtă, mă!”

Cristina Pucean a apărut într-o filmare pe TikTok, fără extensii. Fanii nu au fost foarte încântați de modul în care arată vedeta și i-au lăsat zeci de comentarii negative la postare.

​Cristina Pucean este una dintre cele mai cunoscute dansatoare din România, aceasta făcându-se remarcată pentru prima dată în 2020, atunci când a apărut pe scena Românii au talent. De atunci, diva a strâns o comunitate mare de fani, care îi urmăresc activitatea și o susțin în carieră.

Totuși, există și momente în care iubita lui Bogdan de la Ploiești este aspru criticată. Acest lucru s-a întâmplat și zilele trecute, când Cristina Pucean a apărut fără extensii, într-o filmare pe TikTok. Vedeta se afla la stilistul Bassam Dabbas când s-a filmat videoclipul.

După ce a ieșit din mâinile stilistului, Cristina Pucean arăta absolut spectaculos, însă până în acel punct, fanii au reacționat la părul ei natural:

Să înțeleg că își pune perucă când se duce la o nuntă să danseze”; „Eram geloasă pe părul ei”; „Doamne, ce are Cristina?”; „Deci nu este ce pare!”; „Chiar nu are părul lung? Nu pot să cred!”; „Frumoasă rău fără filtru”; „Ce păr minunat are!”, „Doamne ferește!”, „E urâtă, mă!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Sursă foto: TikTok



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”