VIDEO Ea este biata femeie care și-a pierdut viața salvând-o pe a sinucigașei...

VIDEO Ea este biata femeie care și-a pierdut viața salvând-o pe a sinucigașei...

Ileana Cristea a murit după ce o femeie care dorea să se sinucidă s-a aruncat peste ea de la etajul 5, în zona Unirii din București.

Contabila care a vrut să își pună capăt zilelor a supraviețuit și a povestit că, într-adevăr, a dorit să recurgă la gestul extrem. Susține că s-ar fi uitat pe trotuar înainte să se arunce, însă că nu a văzut pe nimeni. Victima sa, o economistă de 60 de ani, locuia în acelaşi bloc şi se îndrepta spre staţia de autobuz în momentul în care a fost izbită.

Ileana Cristea locuia la acelaşi etaj la care funcţionează şi firma pentru care lucra femeia sinucigaşă. După ce a ieșit din bloc, a făcut câțiva pași până să fie strivită de femeia care s-a aruncat de la circa 20 de metri înălțime. A fost dusă în stare critică la spital, unde medicii au operat-o timp de cinci ore, însă inima ei s-a oprit la 10 minute după ce a ieșit din intervenția chirurgicală, potrivit Observator .

”Toată lumea a fost într-o stare de şoc pentru că nu putea să-şi imagineze cum o femeie atât de bună a putut să fie la locul, cum să zic, la locul nepotrivit în momentul acela. Ea (n.r. - sinucigașa) a recunoscut că îi pare rău. Erau poliţiştii şi cu domnii de la ambulanţă, când îi puseseră cămaşa de forţă pe ea. Şi a spus de faţă cu toată lumea că: îmi pare rău, dar eu m-am uitat când am vrut să sar şi nu era nimeni.”, a declarat fiica femeii pentru sursa citată.

Ileana Cristea a lăsat în urmă un soţ şi două fiice. Lucra de 20 de ani la Agenţia Naţională pentru Ocuprarea Forţei de Muncă din Bucureşti.

”O văd, o văd în faţa ochiilor, la biroul la care stătea şi de fiecare dată când aveam o solicitare, o problemă, era persoana care se oferea din primul moment să ne ajute”, a povestit un coleg de serviciu.

Familia victimei a anunţat că o va da în judecată pe contabilă şi va solicita despăgubiri.

Colegii au descris-o pe femeia care a vrut să se sinucidă anchetatorilor drept o persoană introvertită, dar profesionistă la locul de muncă. Nu a fost încă audiată. Procurorii ar putea decide transferul ei la o clinică de psihiatrie, pentru evaluare. Aceasta a scăpat cu răni minore în urma impactului.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat