VIDEO Emoţionantul cadou al lui Ben Affleck pentru Jennifer Lopez de Ziua Îndrăgostiţilor

VIDEO Emoţionantul cadou al lui Ben Affleck pentru Jennifer Lopez de Ziua Îndrăgostiţilor

Pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, Ben Affleck i-a făcut cadou iubitei sale, Jennifer Lopez, un videoclip pentru piesa ei "On My Way" pe care l-a realizat el însuşi, relatează online ziarul spaniol ABC.



Ben Affleck (49 de ani) şi Jennifer Lopez (52) au avut în urmă cu aproape două decenii o relaţie timp de doi ani şi chiar şi-au anunţat logodna în 2002, însă nunta prevăzută pentru 2003 a fost anulată.

Motivul principal al despărţirii celor doi au fost neînţelegerile legate de contractul prenupţial pe care JLo i-l propunea spre semnare lui Ben şi care îl restricţiona pe actor din punct de vedere comportamental şi financiar.

După 18 ani, în vara anului 2021 cuplul Bennifer - acronimul lui Jennifer Lopez şi Ben Affleck - a revenit mai puternic ca niciodată, iar cei doi actori se afişează din nou împreună mai fericiţi şi mai îndrăgostiţi ca oricând.

Pe 14 februarie, Ben a dorit să-şi demonstreze dragostea printr-un videoclip pe care el însuşi l-a regizat pentru piesa "On My Way", interpretată de Jennifer Lopez în filmul "Marry Me" şi pentru care a folosit imagini din viaţa lor reală.

"Voi împărtăşi cu voi ceva foarte special şi personal, pe care în mod normal nu l-aş împărtăşi decât prietenilor apropiaţi", a scris JLo, postând pe site-ul său clipul primit de la Ben de Ziua Îndrăgostiţilor.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...