VIDEO Era să zică: Cine, Proasta aia? Priviți cum a reacționat Andreea Raicu atunci când a fost întrebată dacă e mândră că premierul României este femeie!

VIDEO Era să zică: Cine, Proasta aia? Priviți cum a reacționat Andreea Raicu atunci când a fost întrebată dacă e mândră că premierul României este femeie!

Priviți cum a reacționat Andreea Raicu atunci când a fost întrebată dacă e mândră că premierul României este femeie! Era să zică: Cine, Proasta aia?

„Tu ești mândră că premierul României este o femeie?” a fost întrebată Andreea Raicu în emisiunea „În fața ta” de la Digi24.


„Aș fi mândră dacă premierul României sau premierul oricărei țări ar fi o femeie capabilă și care merită să se afle în acea poziție”, a răspuns Andreea Raicu. „E minunat ca femeile să ajungă în asemenea poziții, dar în același timp e important să și știe ce fac acolo”, a adăugat Andreea Raicu.

Întrebată cum i se pare doamna Dăncilă, ea a mărturisit că în ultima vreme nu a mai fost atât de conectată la ceea ce se întâmplă în clasa politică.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Judecați voi / 31 de deputați USR PLUS, inclusiv Dan Barna, s-au opus finanțării schitului românesc de la muntel…

2 Cartea Proastei, la fel ca ea: Plină de erori de scriere, gramaticale, dezacorduri

3 ULTIMA ORĂ Noi reguli la schimbarea furnizorului de energie electrică / Consumatorii casnici vor trebui să comun…

4 Îl ascultă cineva sau sunt amețiți de aromele ciolanului? / Rareș Bogdan, avertismente în rafală pentru miniștri…

5 ULTIMA ORĂ Detalii de culise / Începe „Operaţiunea renumărarea voturilor de la Sectorul 1”